вівторок, 10 грудня 2019 р.

Штраф за донарахування об"ємів

Антимонопольний комітет України оштрафував 16 облгазів, які зловживали монопольним становищем з грудня 2015 року по серпень 2019. Про це повідомляє прес-служба АМКУ.
Комітет встановив, що з грудня 2015 по серпень 2019 року 16 облгазів займали монопольне становище на ринках комплексної послуги з розподілу та постачання природного газу побутовим споживачам в межах своїх територій.
    

За ці порушення АМКУ оштрафував: Вінницягаз на 21 млн грн, Волиньгаз - 13 млн грн, Дніпропетровськгаз - 34 млн грн, Житомиргаз - 11 млн грн, Закарпатгаз - 18 млн грн, Запоріжгаз - 14 млн грн, Івано-Франківськгаз - 10 млн грн, Київоблгаз - 49 млн грн, Львівгаз - 13 млн грн, Миколаївгаз - 14 млн грн, Рівнегаз - 5 млн грн, Сумигаз - 10 млн грн, Харківгаз - 33 млн грн, Хмельницькгаз - 12 млн грн, Чернівцігаз - 7 млн ​​грн, Чернігівгаз - 13 млн грн. Загальний розмір штрафів: 278 млн грн.

Крім того, АМКУ зобов'язав ці облгази припинити порушення законодавства про захист економічної конкуренції та перерахувати побутовим споживачам вартість послуг за фактичним обсягом споживання (розподілу) природного газу на підставі даних лічильника газу, починаючи з жовтня 2018 року.

пʼятниця, 29 листопада 2019 р.

Землю на 8 млн.грн. повертають в державну власність на Красилівщині


На Красилівщині псевдо-фермер взяв в оренду землю загальною вартістю понад 8 млн гривень, яку згодом передав у суборенду.

Зокрема встановлено, що у 2014 році між Головним управлінням Держземагентства у Хмельницькій області та місцевим жителем укладено 5 договорів оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, розташованих на території Великозозулинецької та Глібківської сільських рад Красилівського району.

“Землі площею близько 112 га та орієнтовною вартістю понад 8 млн грн надано громадянину для ведення фермерського господарства. Через кілька місяців орендар передав вказані земельні ділянки в суборенду місцевому сільськогосподарському товариству, в якому сам же працевлаштований. Крім того, у громадянина, який отримав землю, відсутня будь-яка сільськогосподарська техніка, а фермерське господарство створено через сім місяців після подання прокурором позову до суду”, — сказано у повідомленні прес-служби прокуратури області.

За даними прокуратури, це свідчить про те, що дійсний намір місцевого мешканця спрямовувався на штучне використання процедури створення фермерського господарства як пільгового порядку одержання земель державної власності в оренду поза передбаченою законодавством процедурою земельних торгів та подальшого їх використання іншим сільськогосподарським підприємством.

У зв’язку із цим, за позовом прокуратури Красилівським районним судом вказані накази Головного управління Держземагенства в області визнано незаконними та скасовано, а договори оренди та суборенди земельних ділянок недійсними.

Водночас сільськогосподарське товариство, не погодившись із вказаним рішенням районного суду, оскаржило його в апеляційному порядку.

Постановою Хмельницького апеляційного суду рішення районного суду залишено без змін.



Як повідомив керівник  прокуратури Василь Сліпець, землі державної власності вартістю більш ніж 8 млн грн підлягають поверненню з незаконного користування у державну власність.

четвер, 28 листопада 2019 р.

Скорочення працівників в Красилові

Чисельність структурних підрозділів з питань соціального захисту населення райдержадміністрацій Хмельницької області скорочується по районах:Білогірському (6 одиниць), Віньковецькому (6 одиниць), Волочиському (9 одиниць), Городоцькому (8 одиниць),Деражнянському (6 одиниць),Дунаєвецькому (10 одиниць), Ізяславському (8 одиниць), Кам’янець-Подільському 9 одиниць), Красилівському (9 одиниць), Летичівському (7 одиниць), Новоушицькому (6,5 одиниці), Полонському (7 одиниць), Славутському (7,5 одиниці), Старокостянтинівському (8 одиниць), Старосинявському (5 одиниць), Теофіпольському (5 одиниць), Хмельницькому (9 одиниць), Чемеровецькому (7 одиниць), Шепетівському (7 одиниць), Ярмолинецькому (7 одиниць).

Також скорочується чисельність працівників служб у справах дітей РДА в частині вакантних посад.


Таке  розпорядженні видала ОДА  від 20 листопада 2019р.

понеділок, 18 листопада 2019 р.

Чоловік біля Кузьмина знущався над собакою

Сталася жахлива подія неподалік с. Кузьмин (Красилівський район). Очевидці коментують: “Чоловік їхав на автомобілі та волочив за собою щось. Коли під’їхали ближче, помітили, що до машини прикріплений ланцюг, на якому тягнуть собаку. Пес був закривавлений”.
   Свій вчинок чоловік пояснив тим, що пес вкусив його маму, тому він придумав йому таке покарання. У соціальних мережах впізнали кривдника, ним виявився директор державного архіву Хмельницької області Володимир Байдич.
 
    В групі “Організація захисту тварин “ВРЯТУЙ ЖИТТЯ” Хмельницький”

“Сьогодні цього нещасного собаку привіз якийсь родич вище вказаного громадянина в лікарню в забитому ящику на евтаназію! Але не тут то було, в лікарні були присутні наші волонтери, собаку вилучили, а той, хто привіз втік з місця подій. Собака в жахливому стані, в деяких місцях стерті рани прямо до кісток. Він дуже заляканий і зовсім не агресивний, коли його дістали з тої дерев’яної труни, він заспокоївся і ніякої агресії не проявляв! Собака пережив страшне. На щастя, немає переломів, але ще трохи такого родео і його би не зібрали лікарі”. 

вівторок, 12 листопада 2019 р.

Старокостянтинову - ні, ми - з Хмельницьким

12 листопада 2019 року, Красилівська міська рада підтримала пропозицію міністерства розвитку громад та територій України про розподіл території Хмельницької області на три округи: Шепетівський, Хмельницький та Кам’янець-Подільський.
         Пропозицію Хмельницької обласної державної адміністрації про включення нашої громади до Старокостянтинівського округу Красилівська міська рада не підтримала.

Міська рада вирішила просити Кабінет міністрів України та Хмельницьку обласну державну адміністрацію  включити територію Красилівської міської об’єднаної територіальної громади до складу Хмельницького округу.

вівторок, 5 листопада 2019 р.

Лікар з Красилова бере участь в конкурсі серед найкращих лікарів сімейної медицини

В конкурсі "Кращий сімейний лікар 2019 " представлено лікаря Красилівської поліклініки Замрія Романа Васильовича. Переможець буде визначатись шляхом голосування в фейсбук.

           Проголосувати за нашого земляка можна тут

( на відкритій сторінці потрібно натиснути червоне посилання : "проголосувати за номінанта "та на нововідкритій сторінці знайти лікаря та проголосувати )


понеділок, 4 листопада 2019 р.

Красилівський район увійде до новоствореної адміністративно-територіальної одиниці

4.11.2019 в Хмельницькому  експерти розглядали пропозиції щодо удосконалення адміністративно-територіального устрою області.  Розглядали декілька варіантів: уже звичний «район», повіт та округ. На зустрічі експерти все ж схиляються до останнього варіанту. Основними критеріями для формування стануть демографічні показники, транспортна доступність до центру округу та чи є у «кандидатів» належний потенціал.



 В пропозиції міністерства районів у області має бути 3: Шепетівський, Хмельницький та Кам’янець-Подільський, а за планом ОДА 5 – до згаданих бажають додати Городоцький та Староконстянтинівський. Робоча ж група пропонує «золоту середину» – 4 округи.

Отже,Красилівський район увійде до Старокостянтинівського або Хмельницького району.

середа, 30 жовтня 2019 р.

Красилівських поліцейських викликали з "тривожними валізами"

Сьогодні вранці 30.11.2019 р., у Красилові, було проведено «Збір. Навчальна тривога!» з особовим складом Красилівського відділу поліції працівниками УОАЗОР ГУНП в Хмельницькій області.






Після спрацювання навчального сигналу особовий склад поліцейських Красилівського відділу вчасно прибув до місця збору. Начальник Красилівського відділу поліції майор поліції Сергій Стучинський спільно із працівником УОАЗОР провели стройовий огляд особового складу, перевіривши зовнішній вигляд форменого одягу, наявність і укомплектування «тривожних валіз».
                    За даними Красилівського відділу поліції

пʼятниця, 25 жовтня 2019 р.

Автомобіль "Жигулі" збив двох хлопчиків у Красилові

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 24 жовтня, близько 17.25 години в Красилові по вулиці Шевченка.
Поліція встановила,що житель села Яворівці, керуючи автомобілем «ВАЗ 2101», скоїв наїзд на двох неповнолітніх хлопчиків, які рухались по узбіччю в попутному напрямку.

У результаті ДТП 9-річний хлопчик отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої ноги, а 8-річний — забої голови та обличчя. Дітей госпіталізували до лікарні.


                                                                                     За даними УМВС

четвер, 24 жовтня 2019 р.

Для роботи в міській раді потрібні бухгалтери

                                   Вакансія №1    

Оголошується повторний конкурс на заміщення вакантної посади СПЕЦІАЛІСТА ПЕРШОЇ КАТЕГОРІЇ СЕКТОРУ ВНУТРІШНЬОГО ФІНАНСОВОГО КОНТРОЛЮ ТА АУДИТУ Красилівської міської ради.


Основні вимоги до кандидатів на зайняття вакантної посади спеціаліста першої категорії сектору внутрішнього фінансового контролю та аудиту Красилівської міської ради:
- громадянство України;
- вища освіта у сфері обліку і аудиту;
- вільне володіння державною мовою;
- вміння працювати на персональному комп’ютері.
Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення повторного конкурсу за адресою: пл. Незалежності, 2, м. Красилів, 31000, Красилівська міська рада Хмельницької області.
                                       Дата публікації оголошення -18.10.2019

Вакансія №2
Оголошується повторний конкурс на заміщення вакантної посади СПЕЦІАЛІСТА ПЕРШОЇ КАТЕГОРІЇ СЕКТОРУ ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ, ІНВЕСТИЦІЙ ТА РЕГУЛЯТОРНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ Красилівської міської ради.



Основні вимоги до кандидатів на зайняття вакантної посади спеціаліста першої категорії сектору економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Красилівської міської ради:

- громадянство України;

- вища освіта у сфері обліку і аудиту;

- вільне володіння державною мовою;

- вміння працювати на персональному комп’ютері.
Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення повторного конкурсу за адресою: пл. Незалежності, 2, м. Красилів, 31000, Красилівська міська рада Хмельницької області.
                 Дата публікації оголошення - 11.10.2019

Красилівський цукровий завод продається

Антимонопольний комітет України надав дозвіл ТОВ «Агро-Ормс», яке є співвласником A’spik Group, на покупку акцій ПАТ «Красилівський цукровий завод» (м Красилів, Хмельницька обл.).

«Надано дозвіл ТОВ «Агро-Ормс» (с. Яремчі, Старокостянтинівський р-н, Хмельницька обл.) на придбання акцій ПАТ« Красилівський цукровий завод»(м Красилів, Хмельницька обл.), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства»..
Довідка
ТОВ «Агро-Ормс» володіє 20% акцій A’spik Group. Займається вирощуванням зернових культур (крім рису), бобових і насіння олійних культур, овочів і баштанних культур, коренеплодів і бульбоплодів, а також виробництвом цукру.


Рішення Антимонопольного комітету в оригіналі:
АНТИМОНОПОЛЬНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ
РІШЕННЯ 04 жовтня 2019 р.
Київ № 681-р
Про надання дозволу на концентрацію Антимонопольний комітет України, розглянувши заяву уповноважених представників товариства з обмеженою відповідальністю «АГРО-ОРМС» (далі – ТОВ «АГРО-ОРМС») (с. Яремичі, Старокостянтинівський р-н, Хмельницька обл.), приватного акціонерного товариства «Красилівський цукровий завод» (далі – ПрАТ «Красилівський цукровий завод») (м. Красилів, Хмельницька обл.), товариства з обмеженою відповідальністю сільськогосподарського підприємства «АГРОС-ВІСТА» (м. Ізяслав, Хмельницька обл.) і товариства з обмеженою відповідальністю «Агропартнер-1» (м. Красилів, Хмельницька обл.) про надання дозволу ТОВ «АГРО-ОРМС» на придбання акцій ПрАТ «Красилівський цукровий завод», ВСТАНОВИВ: Концентрація полягає у придбанні ТОВ «АГРО-ОРМС» акцій ПрАТ «Красилівський цукровий завод», що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії. За інформацією заявників: ПрАТ «Красилівський цукровий завод» здійснює діяльність зі здавання в оренду й експлуатацію власного нерухомого майна в межах Хмельницької області; ПрАТ «Красилівський цукровий завод» пов’язане відносинами контролю із: суб’єктами господарювання – резидентами України, які здійснюють діяльність із вирощування коренеплодів, зернових, бобових та олійних культур, розведення великої рогатої худоби молочних порід, неспеціалізованої оптової торгівлі; фізичною особою – громадянином України, відносини контролю з якими після здійснення концентрації будуть припинені; ТОВ «АГРО-ОРМС» здійснює діяльність із: вирощування зернових та бобових культур; вирощування коренеплодів; здавання в оренду й експлуатацію власного нерухомого майна в межах Хмельницької області суб’єкту господарювання, пов’язаному з ним відносинами контролю; неспеціалізованої оптової торгівлі; ТОВ «АГРО-ОРМС» пов’язане відносинами контролю із суб’єктами господарювання, які разом утворюють Групу Покупця; 2 на території України Група Покупця також здійснює діяльність через суб’єктів господарювання – резидентів України, які здійснюють діяльність із: консультування з питань комерційної діяльності й керування; виробництва цукру; надання послуг із переробки цукрового буряку; неспеціалізованої оптової торгівлі; здавання в оренду й експлуатацію власного нерухомого майна в межах Хмельницької області; вирощування зернових культур; вирощування коренеплодів; розведення великої рогатої худоби молочних порід; крім того, до Групи Покупця входить суб’єкт господарювання – резидент України, який не здійснює господарської діяльності; кінцевим бенефіціарним власником Групи Покупця є фізична особа – громадянин України. Заявлена концентрація не призводить до монополізації чи суттєвого обмеження конкуренції на товарних ринках України. Враховуючи викладене, керуючись статтею 7 Закону України «Про Антимонопольний комітет України», статтею 25 Закону України «Про захист економічної конкуренції» та підпунктом 1 пункту 6 розділу XII Положення про порядок подання та розгляду заяв про попереднє отримання дозволу Антимонопольного комітету України на концентрацію суб’єктів господарювання, затвердженого розпорядженням Антимонопольного комітету України від 19 лютого 2002 року № 33-р, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 21 березня 2002 року за № 284/6572 (у редакції розпорядження Антимонопольного комітету України від 21.06.2016 № 14-рп), Антимонопольний комітет України
ПОСТАНОВИВ:
Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «АГРО-ОРМС» (с. Яремичі, Старокостянтинівський р-н, Хмельницька обл., ідентифікаційний код юридичної особи 31328990) на придбання акцій приватного акціонерного товариства «Красилівський цукровий завод» (м. Красилів, Хмельницька обл., ідентифікаційний код юридичної особи 00373310), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.
Голова Комітету Ю. ТЕРЕНТЬЄВ

Відео розгляду питання про звільнення з посади керівника Територіального Центру соцобслуговування


Для інформації:

1. Красилівський територіальний центр соціального обслуговування надає послуги:
- громадянам похилого віку;
- громадянам з інвалідністю.
2. Перелік соціальних послуг:
- надання соціальних послуг на дому;
- перукарські послуги;
- послуги прання;
- послуги дрібного ремонту одежі;
- послуги дрібного ремонту взуття;
- послуги по ремонту споруд та обладнання;
- надання гуманітарної допомоги (одяг та взуття б/у);
- масажні послуги;
- відпочинок та дозвілля у клубах за інтересами;
- музичні вітання до ювілейних дат (клієнтів тер.центру, які обслуговуються на дому).


3. Територіальний центр знаходиться за адресою: Вул. Центральна 27 ( приміщення старого військкомату)

Порівняння тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення Красилова та інших райцентрів області



Самі низькі ціни на воду в обласному центрі.В місті Хмельницький  тариф  для багатоквартирних  і  приватних будинків: на централізоване водопостачання – 8,98 грн. за 1 куб. м (з ПДВ),на централізоване водовідведення – 8,22 грн. за 1 куб. м (з ПДВ).

Красилівчани отримали посилки з наркотиками,їх затримала поліція

За минулий тиждень працівниками Красилівського відділу поліції було виявлено та задукоментовано три факти незаконного придбання та зберігання наркотичних засобів.

На початку минулого тижня двоє мешканців м.Красилів отримали посилки із наркотичним засобом - метадон, у великих розмірах , для власного вживання , але відразу були затримані працівниками поліції. За двома фактами незаконного придбання та зберігання наркотичних засобів у великих розмірах, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 КК України, вилучені наркотики направлено на експертизу.


Крім того красилівські патрульні, виїхавши на повідомлення про домашнє насильство , виявили факт незаконного зберігання наркотичного засобу, схожого на канабіс, який правопорушник зберігав для власного вживання. За наслідком зберігання наркотичного засобу внесено відомості до ЄРДР за ч.1 ст. 309 КК України, триває розслідування.
                                                                                   За інформацією Красилівського УМВС

неділя, 13 жовтня 2019 р.

В нашому районі створили нову громаду та призначили в ній вибори

Центральна виборча комісія призначила на 22 грудня 2019 року перші місцеві вибори в
Красилівському  районі у новоствореній  Заслучненській сільській об’єднаній територіальні громаді. 

До складу Заслучненської ОТГ входять: Заслучненська сільська рада (села Заслучне, Писарівка, Світле, Слобідка-Чернелівська), Глібківська сільська рада (села Глібки, Говори, Трудове), Малоклітнянська сільська рада (села Мала Клітна, Велика Клітна, Вербівка, Волиця Друга, Дворик, Калинівка, Кошелівка)

субота, 12 жовтня 2019 р.

В Слобідці жінку затягнуло до жатки комбайну!



11 жовтня о 19:25 у Службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що під час збирання урожаю кукурудзи у полі поблизу с. Слобідка-Красилівська Красилівського району у жатку комбайна потрапила людина.

На місце події одразу було направлено черговий караул вогнеборців 14 Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши на місце події з’ясувалося, що 88 річна громадянка знаходиться затиснутою між рухомими механізмами жатки комбайну.

Черговим караулом за допомогою гідравлічного інструменту було проведено деблокування нижніх кінцівок із рухомих механізмів жатки комбайну, після чого потерпілу одразу передали бригаді Красилівської швидкої медичної допомоги. Обставини події з’ясовують правоохоронці.


  За даними ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

пʼятниця, 11 жовтня 2019 р.

Ольга Токарчук -Нобелівський лауреат з українським корінням

Нещодавно було оголошено Нобелівських лауреатів за 2018рік. В галузі літератури її отримала Ольга Токарчук - польська письменниця з українським корінням.

Родилася Ольга Токарчук в  сім'ї українських емігрантів в Польші. Закінчила психологічний факультет Варшавського університету.Зараз живе у Вроцлаві. Дебютувала Ольга збіркою віршів. У 1993 році вийшов її перший роман «Шлях людей книги».



                "Вона дуже любить Україну і часто тут буває"

Пані Токарчук часто відвідує літературні заходи в Україні: "Книжковий Арсенал", "Букфорум", фестиваль Бруно Шульца у Дрогобичі.

"Вона дуже любить Україну, завжди відгукується про Україну з надзвичайною теплотою і цікавиться, що в Україні перекладають і читають з її романів", - розповів  О.Сливський для ВВС.

За його словами, під час написання роману "Книги Якова" письменниця часто приїздила до Західної України для авторського дослідження, відвідувала Бузьк, Рогатин.

Водночас вона рідко розповідає про минуле своєї родини.

"У неї є українське коріння, але вона практично не розповідає деталей. Каже, що одна гілка її родини походить з надсянських українців зі східної Польщі, але народилася вона вже в Західній Польщі", - каже перекладач.

Остап Сливинський каже, що Нобелівська премія пані Токарчук стала для нього несподіванкою.

"Я дуже радію її перемозі. Нещодавно вона отримала Букера, а у світі літератури дуже рідко трапляється, коли один й той самий автор чи авторка отримують дві найсерйозніші літературні нагороди", - пояснює він.

Пані Токарчук стала п'ятим польським лауреатом в історії літературного Нобеля.

неділя, 6 жовтня 2019 р.

Чоловік згорів в будинку на Красилівщині

5.10.2019 пізно ввечері,о 23:44 відбулось загорання будинку в селі Великі  Орлинці Красилівського району.Пожежники загасили 45 квадратних метрів палаючого будунку,але нажаль на місці пожежі було виявлено труп громадянина 1960 року народження

                                        






 За інформацією МНС Хмельницької області



Пожежники вкотре закликають громадян бути обережними в поводженні з вогнем,користуватись тільки технічно справними обігрівальними приладами, дотримуватись норм і правил пожежної безпеки

четвер, 3 жовтня 2019 р.

Провідні світові виробники смартфонів виводять фабрики з Китаю

Південнокорейський концерн Samsung закрив свою останню фабрику смартфонів у Китаї, відмовившись від виробництва смартфонів у цій країні. Однак компанія має намір продовжити продавати їх у КНР. Головною причиною закриття стало зростання витрат на робочу силу та економічне уповільнення розвитку КНР, а також жорстка конкуренція з боку місцевих конкурентів, таких як Huawei та Xiaomi. Попри це, південнокорейська компанія запевняє, що залишиться на місцевому ринку  з продажу смартфонів.
          У першому кварталі 2019 року частка Samsung на китайському ринку мобільних телефонів знизилася до 1 відсотка, порівняно з приблизно 15 відсотками в середині 2013 року - за даними аналітичної компанії Counterpoint.
     Компанія Samsung не розкриває виробничі потужності та кількість людей, які були зайняті на виведеній з експлуатації фабриці в Хуйчжоу, що на півдні Китаю. За даними корейських ЗМІ, у 2017 році там  працювали 6000 співробітників, які вироблялиь 63 мільйони смартфонів на рік, що становить 16 відсотків загального глобального виробництва телефонів Samsung.


      У липні 2018 року в  компанія Samsung запустила нову фабрику телефонів в Індії.Представники компанії Самсунг назвали цю фабрику "найбільшою в світі". У листопаді 2018 року корейський веб-сайт Thelec оголосив про запуск третьої фабрики компанії у В'єтнамі, вказавши, що виробництво дешевих моделей телефонів, що буде переміщено з Китаю, має здійснюватися там. Samsung - не єдиний виробник телекомунікаційного обладнання, що виходить з Китаю.
      Подібний крок  також зробив японський концерн Sony, який вирішив закрити фабрику смартфонів у Пекіні і обмежити їх виробництво в Таїланді.
      Однак, як вказувало агентство Reuters, американська компанія Apple все ще виробляє своє обладнання в Китаї - навіть незважаючи на торгову війну між США та КНР.

середа, 2 жовтня 2019 р.

Усі школи будуть мати доступ до інтернету

Сесія Красилівської міської ради 2 жовтня 2019р., прийняла субвенцію з державного бюджету в сумі 860,888 тис.грн. для надання послуг з доступу до інтернету закладів загальної середньої освіти об’єднаної громади та направила ці кошти відділу освіти молоді та спорту міської ради для реалізації проекту




Гроші на проведення інтернету в школи в рекордному обсязі цього року виділив уряд. Міністр освіти ,Лілії Гриневич, про це:

«Цього року ми плануємо створити загальну концепцію цифризації освітньої системи України. Тому що нам потрібна повна візія того, як ця система виглядатиме в повному обсязі. Сюди входить доступ до Інтернету, який би нам дозволив використовувати електронний освітній контент в повному обсязі, зокрема мультимедійний. Інша історія — це сама інфраструктура, тобто носії, з якими діти можуть працювати у школах. Третя частина, можливо найосновніша, все це працюватиме в тому випадку, якщо вчителі зможуть цим користуватися», - сказала міністр.

Вона наголосила, що в інакшому випадку вчитель не буде використовувати цих матеріалів і все це буде нереалізоване.

«Цього року ми робимо дуже велику інвестицію — орієнтовно мільярд гривень. Ці гроші підуть на підключення до інтернету всіх тих навчальних закладів та шкіл, які не мають доступу або мають доступ менший за 30 МБ в секунду. Також ми розробили програмне забезпечення для Національної освітньої платформи. Тобто необхідно наповнити цю електронну платформу, звідки вчителі можуть черпати цей контент. Тому це друга важлива складова», - повідомила Лілія Гриневич.

Також вона зазначила, що в Україні не розвинутий ринок електронних підручників. «Ми власне, хочемо показати той стандарт, який існує в розвинутих країнах, щоб наші виробники електронного контенту навчилися робити такі підручники. Я вважаю, що особливо зараз, коли ми маємо значну кількість українських дітей, які перебувають в окупованих територіях Донбасу та Криму і потребують української освіти, весь цифровий освітній контент має ще більше значення», - наголосила міністр.

понеділок, 30 вересня 2019 р.

Земельний скандал в Гриценках.

17га землі продали за 41тисячу гривень!!!


Голова сільської ради Леонід Куклінський заявив про намір місцевих жителів
звернутись зі скаргою до Генеральної прокуратури України та президента Володимира Зеленського.
              Власником землі стало товариство "Золоте колосся 2017". Дата заснування товариства -16.06.2017.Засновник-Бжола Олег Анатолійович.   Від 05.02.2019 керівником товариства став Савіцький Сергій






.








.










.









.                                                            .                               .








.

В Красилові судили п*яного водія мопеда



25.08.2019 о 17 год. 30 хв.у м. Красилові по вул. Будівельників,поліція зупинила чоловіка,що керував мопедом «Viper», без державного номерного знака, з явними ознаками алкогольного сп`яніння (різкий запах алкоголю з ротової порожнини, почервоніння обличчя, тремтіння пальців рук). Від проходження медичної експертизи на стан алкогольного сп`яніння на місці зупинки та у медичному закладі у присутності двох свідків водій відмовився, чим порушив вимоги п. 2.5 ПДР, за що передбачена відповідальність ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Рішення суду -
водія мопеда визнати винним у вчиненні правопорушення і накласти на нього стягнення у виді штрафу в розмірі 10200 (десять тисяч двісті) гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.Також водій мопеда має сплатити судовий збір на користь держави в сумі 384 (триста вісімдесят чотири) гривні 20 копійок.
                                                              За даними правоохоронних органів

пʼятниця, 27 вересня 2019 р.

В школі Красилова вкрали планшет

         09.09.2019 близько 12:00 год., невідома особа, перебуваючи в Красилівській ЗОШ №3, м. Красилів по вул. Центральна, 44, таємно, умисно, з корисливих мотивів, шляхом вільного доступу, здійснила крадіжку планшета марки Impression ImPAD В702, що належить місцевій жительці, чим спричинила матеріального збитку на суму 1850 грн.
        

     В даний час проходить слідство, правоохоронці отримали дозвіл суду на роздруківку про телефонні з'єднання з вкраденого планшету, інформацію пов'язану з ІМЕІ  і т.д.
                                                                   За офіційними даними правоохоронних органів

Розклад руху маршруту № 4 «Автостанція — РЕМ — Автостанція — Поліклініка — Лікарня — ХПП — Залізничний вокзал»





Для збільшення натисніть на зображення




середа, 25 вересня 2019 р.

Результати ЗНО 2019р,.по школах Красилівського району


    навчальний предмет- УКРАЇНСЬКА МОВА ТА ЛІТЕРАТУРА

Заклад освіти/інші категорії учасників*Кількість осіб,
які взяли участь
у тестуванні
й отримали
результат
% учасників, які
не подолали
поріг
отримали відповідний результат за шкалою 100-200 балів
НазваТип[100;120)[120;140)[140;160)[160;180)[180;200]
Антонінський ліцей Антонінської селищної ради Красилівського району Хмельницької областіліцей1711,7635,2923,5317,655,885,88
Великозозулинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа90,0022,2233,3333,3311,110,00
Волицька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа60,0050,000,0016,6716,6716,67
ДПТНЗ "Красилівський професійний ліцей"заклад професійної (професійно-технічної) освіти5466,6729,631,851,850,000,00
Заслучненський ліцей імені Олексія Іщука Красилівського району Хмельницької областіліцей119,099,0927,2736,3618,180,00
Корчівська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа70,0014,2942,8642,860,000,00
Кошелівський ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей1822,2233,3322,2211,1111,110,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №1 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа424,7616,6716,6721,4328,5711,90
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №2 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа1414,2914,2914,2914,2928,5714,29
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №3 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа385,2623,6815,7923,6826,325,26
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №4 імені Героя Радянського Союзу Петра Кізюна Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа230,0021,7430,4321,7421,744,35
Красилівський навчально-виховний комплекс "Гімназія та загальноосвітня школа I ступеня" Красилівського району Хмельницької областінавчально-виховний комплекс1315,3815,3830,7730,777,690,00
Кузьминський ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей50,0020,0020,0020,0020,0020,00
Кульчинівська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа119,0936,3627,2727,270,000,00
Митинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа1010,0020,000,0040,0030,000,00
ОНЗ Кременчуківський ліцей Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа1526,6733,3313,3326,670,000,00
Печеська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа1414,2935,7121,4314,2914,290,00
Росоловецький ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей156,6746,6726,676,6713,330,00
Севрюківська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа520,0080,000,000,000,000,00
Терешківський ліцей Антонінської селищної ради Красилівського району Хмельницької областіліцей30,00100,000,000,000,000,00
Федорівська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа1020,0050,0020,0010,000,000,00
Чернелівська загальноосвітня школа I-III ступенів імені Героя Радянського Союзу Омеляна Йосиповича Михайлюка Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа333,3366,670,000,000,000,00
інші категорії учасників-180,0016,6722,2233,3316,6711,11
Загалом:36117,7327,9817,4518,8413,854,16

навчальний предмет- історія України

Заклад освіти/інші категорії учасників*Кількість осіб,
які взяли участь
у тестуванні
й отримали
результат
% учасників, які
не подолали
поріг
отримали відповідний результат за шкалою 100-200 балів
НазваТип[100;120)[120;140)[140;160)[160;180)[180;200]
Антонінський ліцей Антонінської селищної ради Красилівського району Хмельницької областіліцей156,6733,3326,6726,670,006,67
Великозозулинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа70,0014,2957,1428,570,000,00
Волицька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа50,0020,0020,0020,0020,0020,00
ДПТНЗ "Красилівський професійний ліцей"заклад професійної (професійно-технічної) освіти5242,3138,4611,547,690,000,00
Заслучненський ліцей імені Олексія Іщука Красилівського району Хмельницької областіліцей1020,0030,0020,0030,000,000,00
Корчівська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа714,2928,5742,8614,290,000,00
Кошелівський ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей1816,6744,4427,785,560,005,56
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №1 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа280,000,0032,1435,7128,573,57
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №2 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа922,2222,2211,1122,2222,220,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №3 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа296,9024,1427,5913,7927,590,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №4 імені Героя Радянського Союзу Петра Кізюна Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа180,005,5627,7822,2233,3311,11
Красилівський навчально-виховний комплекс "Гімназія та загальноосвітня школа I ступеня" Красилівського району Хмельницької областінавчально-виховний комплекс119,0918,1818,1845,459,090,00
Кузьминський ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей520,0040,000,0020,000,0020,00
Кульчинівська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа1118,1845,4518,189,099,090,00
Митинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа80,0012,5025,0037,5025,000,00
ОНЗ Кременчуківський ліцей Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа1323,087,6953,8515,380,000,00
Печеська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа147,1435,7128,5721,437,140,00
Росоловецький ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей119,0927,2736,3618,180,009,09
Севрюківська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа50,0060,0040,000,000,000,00
Терешківський ліцей Антонінської селищної ради Красилівського району Хмельницької областіліцей10,00100,000,000,000,000,00
Федорівська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа1020,0020,0030,0020,0010,000,00
Чернелівська загальноосвітня школа I-III ступенів імені Героя Радянського Союзу Омеляна Йосиповича Михайлюка Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа30,0066,6733,330,000,000,00
інші категорії учасників-110,0018,1827,2727,2727,270,00
Загалом:30114,6226,2525,9119,2711,302,66

навчальний предмет -математика
Заклад освіти/інші категорії учасників*Кількість осіб,
які взяли участь
у тестуванні
й отримали
результат
% учасників, які
не подолали
поріг
отримали відповідний результат за шкалою 100-200 балів
НазваТип[100;120)[120;140)[140;160)[160;180)[180;200]
Антонінський ліцей Антонінської селищної ради Красилівського району Хмельницької областіліцей80,0062,5025,000,0012,500,00
Великозозулинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа40,000,0050,0050,000,000,00
Волицька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа30,0033,3333,330,0033,330,00
Заслучненський ліцей імені Олексія Іщука Красилівського району Хмельницької областіліцей560,000,0020,0020,000,000,00
Корчівська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа520,0040,0040,000,000,000,00
Кошелівський ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей1338,4638,467,6915,380,000,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №1 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа214,7614,2919,0533,3323,814,76
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №2 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа90,0022,2211,1122,2233,3311,11
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №3 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа205,0010,0025,0035,0020,005,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №4 імені Героя Радянського Союзу Петра Кізюна Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа1723,5335,295,8811,7623,530,00
Красилівський навчально-виховний комплекс "Гімназія та загальноосвітня школа I ступеня" Красилівського району Хмельницької областінавчально-виховний комплекс250,000,000,0050,000,000,00
Кузьминський ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей366,670,0033,330,000,000,00
Кульчинівська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа2100,000,000,000,000,000,00
Митинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа70,0057,1414,2928,570,000,00
ОНЗ Кременчуківський ліцей Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа825,0037,5037,500,000,000,00
Печеська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа50,0060,0020,000,0020,000,00
Росоловецький ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей60,0016,6716,6716,6750,000,00
Терешківський ліцей Антонінської селищної ради Красилівського району Хмельницької областіліцей333,3366,670,000,000,000,00
Чернелівська загальноосвітня школа I-III ступенів імені Героя Радянського Союзу Омеляна Йосиповича Михайлюка Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа20,0050,0050,000,000,000,00
інші категорії учасників-714,2957,1414,290,000,0014,29
Загалом:15016,0029,3319,3318,0014,672,67

навчальний предмет-біологія
Заклад освіти/інші категорії учасників*Кількість осіб,
які взяли участь
у тестуванні
й отримали
результат
% учасників, які
не подолали
поріг
отримали відповідний результат за шкалою 100-200 балів
НазваТип[100;120)[120;140)[140;160)[160;180)[180;200]
Антонінський ліцей Антонінської селищної ради Красилівського району Хмельницької областіліцей137,6930,7753,857,690,000,00
Великозозулинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа30,0033,3366,670,000,000,00
Волицька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа20,00100,000,000,000,000,00
ДПТНЗ "Красилівський професійний ліцей"заклад професійної (професійно-технічної) освіти20,00100,000,000,000,000,00
Заслучненський ліцей імені Олексія Іщука Красилівського району Хмельницької областіліцей90,0044,4411,1133,3311,110,00
Корчівська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа20,0050,0050,000,000,000,00
Кошелівський ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей1323,0830,7723,0815,387,690,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №1 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа150,0013,3320,0026,6740,000,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №2 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа30,000,0033,3333,330,0033,33
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №3 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа100,0050,0050,000,000,000,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №4 імені Героя Радянського Союзу Петра Кізюна Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа110,0036,3636,3618,189,090,00
Кузьминський ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей10,000,000,00100,000,000,00
Кульчинівська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа728,5757,140,0014,290,000,00
Митинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа10,000,00100,000,000,000,00
ОНЗ Кременчуківський ліцей Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа1225,0025,0033,3316,670,000,00
Печеська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа714,2914,2942,8614,2914,290,00
Росоловецький ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей90,0011,1155,5622,2211,110,00
Севрюківська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа50,0040,0060,000,000,000,00
Терешківський ліцей Антонінської селищної ради Красилівського району Хмельницької областіліцей30,0066,6733,330,000,000,00
Федорівська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа40,0050,0050,000,000,000,00
Чернелівська загальноосвітня школа I-III ступенів імені Героя Радянського Союзу Омеляна Йосиповича Михайлюка Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа333,330,0033,3333,330,000,00
інші категорії учасників-50,0020,0020,0060,000,000,00
Загалом:1407,8632,1434,2917,147,860,71

навчальний предмет-фізика
Заклад освіти/інші категорії учасників*Кількість осіб,
які взяли участь
у тестуванні
й отримали
результат
% учасників, які
не подолали
поріг
отримали відповідний результат за шкалою 100-200 балів
НазваТип[100;120)[120;140)[140;160)[160;180)[180;200]
Заслучненський ліцей імені Олексія Іщука Красилівського району Хмельницької областіліцей20,000,00100,000,000,000,00
Кошелівський ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей1100,000,000,000,000,000,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №1 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа1020,0020,0020,0030,0010,000,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №3 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа50,0060,000,0040,000,000,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №4 імені Героя Радянського Союзу Петра Кізюна Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа250,0050,000,000,000,000,00
Красилівський навчально-виховний комплекс "Гімназія та загальноосвітня школа I ступеня" Красилівського району Хмельницької областінавчально-виховний комплекс1100,000,000,000,000,000,00
Митинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа250,000,000,0050,000,000,00
Печеська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа742,8657,140,000,000,000,00
Росоловецький ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей10,000,000,00100,000,000,00
Загалом:3129,0332,2612,9022,583,230,00
навчальний предмет-англійська мова
Заклад освіти/інші категорії учасників*Кількість осіб,
які взяли участь
у тестуванні
й отримали
результат
% учасників, які
не подолали
поріг
отримали відповідний результат за шкалою 100-200 балів
НазваТип[100;120)[120;140)[140;160)[160;180)[180;200]
Антонінський ліцей Антонінської селищної ради Красилівського району Хмельницької областіліцей333,330,000,0033,3333,330,00
Волицька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа20,0050,0050,000,000,000,00
ДПТНЗ "Красилівський професійний ліцей"заклад професійної (професійно-технічної) освіти1100,000,000,000,000,000,00
Заслучненський ліцей імені Олексія Іщука Красилівського району Хмельницької областіліцей20,000,00100,000,000,000,00
Корчівська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа475,0025,000,000,000,000,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №1 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа1816,6727,7822,2216,6711,115,56
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №2 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа825,0050,0012,5012,500,000,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №3 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа1020,0010,0050,0020,000,000,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №4 імені Героя Радянського Союзу Петра Кізюна Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа40,000,0025,0025,000,0050,00
Красилівський навчально-виховний комплекс "Гімназія та загальноосвітня школа I ступеня" Красилівського району Хмельницької областінавчально-виховний комплекс1330,7730,7715,3815,387,690,00
Кузьминський ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей10,000,000,000,00100,000,00
Кульчинівська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа10,00100,000,000,000,000,00
Митинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа250,0050,000,000,000,000,00
ОНЗ Кременчуківський ліцей Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа20,000,00100,000,000,000,00
Печеська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа10,000,00100,000,000,000,00
Росоловецький ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей20,0050,0050,000,000,000,00
інші категорії учасників-40,00100,000,000,000,000,00
Загалом:7821,7929,4925,6412,826,413,85

навчальний предмет- хімія
Заклад освіти/інші категорії учасників*Кількість осіб,
які взяли участь
у тестуванні
й отримали
результат
% учасників, які
не подолали
поріг
отримали відповідний результат за шкалою 100-200 балів
НазваТип[100;120)[120;140)[140;160)[160;180)[180;200]
Антонінський ліцей Антонінської селищної ради Красилівського району Хмельницької областіліцей20,0050,0050,000,000,000,00
Великозозулинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа20,0050,0050,000,000,000,00
Заслучненський ліцей імені Олексія Іщука Красилівського району Хмельницької областіліцей250,0050,000,000,000,000,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №1 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа50,0060,0040,000,000,000,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №2 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа20,0050,000,000,000,0050,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №3 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа1100,000,000,000,000,000,00
Митинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа10,000,00100,000,000,000,00
Росоловецький ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей250,000,0050,000,000,000,00
Севрюківська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа10,00100,000,000,000,000,00
інші категорії учасників-10,00100,000,000,000,000,00
Загалом:1915,7947,3731,580,000,005,26

навчальний предмет-географія
Заклад освіти/інші категорії учасників*Кількість осіб,
які взяли участь
у тестуванні
й отримали
результат
% учасників, які
не подолали
поріг
отримали відповідний результат за шкалою 100-200 балів
НазваТип[100;120)[120;140)[140;160)[160;180)[180;200]
Антонінський ліцей Антонінської селищної ради Красилівського району Хмельницької областіліцей60,0016,6750,0016,6716,670,00
Великозозулинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа520,0040,000,000,0040,000,00
Волицька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа520,000,0020,000,0060,000,00
ДПТНЗ "Красилівський професійний ліцей"заклад професійної (професійно-технічної) освіти10,000,00100,000,000,000,00
Заслучненський ліцей імені Олексія Іщука Красилівського району Хмельницької областіліцей10,00100,000,000,000,000,00
Корчівська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа30,0066,670,0033,330,000,00
Кошелівський ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей520,0060,000,000,000,0020,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №1 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа210,0028,5728,5719,0523,810,00
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №2 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа825,0012,5025,000,0025,0012,50
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №3 Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа2913,7917,2431,0320,693,4513,79
Красилівська загальноосвітня школа I-III ступенів №4 імені Героя Радянського Союзу Петра Кізюна Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа156,6733,3333,330,0013,3313,33
Красилівський навчально-виховний комплекс "Гімназія та загальноосвітня школа I ступеня" Красилівського району Хмельницької областінавчально-виховний комплекс911,1166,670,0011,1111,110,00
Кузьминський ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей50,0020,0040,000,0020,0020,00
Кульчинівська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа714,2928,5742,8614,290,000,00
Митинецька загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа714,2914,2942,8614,2914,290,00
ОНЗ Кременчуківський ліцей Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа50,0020,0060,0020,000,000,00
Печеська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа714,2942,860,0028,570,0014,29
Росоловецький ліцей Красилівського району Хмельницької областіліцей40,0050,0025,000,000,0025,00
Терешківський ліцей Антонінської селищної ради Красилівського району Хмельницької областіліцей20,0050,0050,000,000,000,00
Федорівська загальноосвітня школа I-III ступенів Красилівського району Хмельницької областісередня загальноосвітня школа80,0050,0050,000,000,000,00
інші категорії учасників-20,000,0050,0050,000,000,00
Загалом:1559,0330,3229,0312,2612,26
7,10