субота, 26 січня 2019 р.

Зростає обурення жителів району діями "Хмельницькгаз "

Серед населення Красилівського району виникло велике обурення та несприйняття діями облгазу.

Нагадаємо, що ТОВ "Хмельницькгаз Збут" в рахунках про сплату за листопад місяць повідомило усіх жителів Хмельницької області про заборгованість за період від 1 грудня 2015 по 30 вересня 2018 року . Заборгованість виникла в звязку з різницею в обємах спожитого газу в стандартних і робочих умовах. Величина такого боргу залежить від обсягу спаленого газу у вищезгаданий період. Наприклад у невеликих квартирах це 100 куб.м., в приватних будинках -до 400 і більше куб.м.





Крім того, починаючи з жовтня 2018року , в платіжках , до спожитих куб.м. газу додаються додаткові, залежно від температури по формулі щомісяця вже зараз.

Незадоволення мешканці висловлюють в соцмережах, зокрема:


пʼятниця, 25 січня 2019 р.

Красилівський Жек не мав конкурентів

В результаті перевірки ринку надання послуг з управління багатоквартирними будинками у Хмельницький області, Антимонопольний комітет встановив, що красилівські органи місцевого самоврядування  не провели конкурси на визначення управителів багатоквартирних будинків. Варто зазначити,що так "грішать " практично всі місцеві ради області (окрім Хмельницької та Славутської міських рад)

Зокрема, рішенням від 21.09.2018 року №406 “Про призначення управителя  багатоквартирного будинку у м. Красилів” були затверджені кваліфікаційні умови проведення конкурсу, що встановили обмеження стосовно наявного досвіду роботи з надання послуг у сфері управління (обслуговування та утримання будинків та прибудинкових територій) не менше 2 років та обсягів наданих послуг обслуговування не менше 50% від загальної площі будинків, вказаних у об’єкті.
Загалом у Красилові мешканці 93 багатоквартирних будинків не здійснили заходи щодо визначення управителя.
Антимонопольний комітет України вважає,що таким чином, дії виконавчого комітету Красилівської міської ради обмежили конкуренцію.А тому,Обласне  відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало виконавчому комітету Красилівської міської ради припинити дії з ознаками антиконкурентних.Про виконання рекомендацій виконком повинен проінформувати у місячний термін.

четвер, 24 січня 2019 р.

Красилівський район один із лідерів по кількості виборців в області

Згідно  інформації Головного управління статистики у Хмельницькій області, станом на 1 грудня 2018 року на території Хмельницької області проживала 12 65 781 особа, то частка виборців у загальній кількості населення становить 81%.

Голосування за Президента України на Хмельниччині відбуватиметься в межах семи виборчих округів, у яких діятимуть 1 536 виборчих дільниць: 934 малих (до 500 виборців), 375 середніх (від 500 до 1 500 виборців) та 227 великих (понад 1 500 виборців).
Водночас виборці повинні знати, що якщо у зв’язку з навчанням, роботою, виїздом за кордон чи іншими подіями вони не можуть проголосувати на виборах за зареєстрованим місцем проживання (виборчою адресою), вони можуть тимчасово на період проведення виборів змінити місце голосування. Для цього, відповідно до частини 3 статті 34 та частини 1 статті 35 Закону «Про вибори Президента України», до 25 березня слід подати заяву про тимчасову зміну місця голосування із зазначенням дільниці чи адреси, за якою виборець бажає проголосувати, до відповідного відділу ведення Державного реєстру виборців. До заяви потрібно додати оригінали та копії документів, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування. Наприклад, довідку з місця роботи чи навчання, документ, який підтверджує право власності або оренди на житло, яке знаходиться за місцем, де виборець хоче проголосувати, тощо

середа, 23 січня 2019 р.

Звіт поліції Красилова за 2018 рік

У 2018 році до Красилівського відділу поліції надійшло 6002 заяв та повідомленнь громадян , з них з ознаками кримінальних правопорушень , які внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань – 490. У звітному періоді зафіксовано 2 кримінальні провадження за фактами вбивств, 4 за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, 2 пов»язані з незаконним обігом зброї. Усі вони розкриті , особам повідомлено про підозру, а провадження направлені до суду.
За рік з обвинувальними актами направлено до суду 107 кримінальних проваджень. Складено 2824 адміністративних протоколів серед яких 48 за фактами насильства в сім»ї (173-2КУпАП), 11- дрібне хуліганство ( 173КУпАП), 27- виготовлення, зберігання самогону (176КУпАП), по ст.178 КУпАП складено – 461 адміністративний протокол, та 37 – за порушення правил адміністративного нагляду.
Уваги потребує покращення стану аварійності на автошляхах району. Протягом 2018 року на території м.Красилів було вчинено 203 дорожньо-транспортних пригод, з них 26 ДТП з потерпілими. Співробітниками поліції виявлено 1665 порушень Правил дорожнього руху, в тому числі 170 випадків керування транспортними засобами у стані алкогольного сп»яніння.

В рамках фінансування програми профілактики правопорушень на 2016-2020 роки районній поліції виділено 175 тисяч гривень для встановлення системи відео спостереження.

неділя, 20 січня 2019 р.

Укртелеком змінив ціну інтернету в Красилівському районі

Починаючи з 2019 Укртелеком підвищив тарифи в Красилівському районі на послугу з надання інтернету. Зараз крім Красилова, скористатись інтернетом від Укртелеком можна в чотирьох селах району. З 01.01.2019р. буде змінено тарифи на послугу з доступу до мережі Інтернет таким чином :

Тарифи для:
м. Красилів ( швидкість до 20 мегабіт у всіх без виключення абонентів):
квартири - 175 грн
приватні будинки - 195 грн

села Волиця та Радісне
( до вибору два тарифні плани) :
-базовий (2 мегабіти) -150 грн.
-вільний (до 20 мегабіт) -195 грн.

села Щиборівка ,Мовчани- аналогічно як в Красилові,
20 мегабіт за 195 грн.

пʼятниця, 18 січня 2019 р.

Хмельницькобленерго виставлять на продаж



Уряд ухвалив на закритому засіданні 16 січня 2019р., рішення про виставлення на приватизацію ПАТ “Хмельницькобленерго”. Щоправда, в 2018 році уряд теж виставляв наше обленерго на прдаж,однак покупців не знайшлося. Наразі у власності держави знаходиться близько 70% акцій ПАТ “Хмельницькобленерго” .Решта акцій, а саме 18,8% належать "VS Energy". Вищезгадану "VS Energy" пов’язують з бізес групою,на чолі з російським бізнесом Михайлом Спектором, до неї також входять Євген Гінер, Михайло Воєводін і колишній віце-спікер Держдуми РФ Олександр Бабаков.

Бізнес група "VS Energy"контролює в Україні 8 обленерго.
Цікаво,що згідно даних сайту "Liga.net", при встановленій дохідності в 17-ти українських обенерго 12,5%,загальний їх дохід становить 18 млрд грн в рік. Значну частину з цієї суми отримує "VS Energy".

середа, 16 січня 2019 р.

Колишній очільник Красилівської РДА видавав себе за посередника від СБУ

Колишній очільник Красилівської РДА, засуджений за хабар, видавав себе за  посередника від СБУ

У 2007 році наш район отримав нового керівника- Юрій Смаровоз був  призначений  заступником голови Красилівської райдержадміністрації. Але вже у  квітні 2009 року Юрія Смаровоза засудили до 8 років позбавлення волі за 100 тис. грн хабара від двох жителів Красилова за сприяння у придбанні за заниженою вартістю майнового комплексу філії обласної фармакологічної фірми. Подальший перебіг справи невідомий.
У липні 2017-го Смаровоз та його спільник були затримані співробітниками поліції в Києві, оскільки начебто обманом намагалися заволоділи $500 тис. За даними слідчих, вони запропонували потерпілому передати їм таку суму за інформацію, яка стосується загрози життю та здоров’ю його близьких родичів. Чоловік повідомив, що зможе дати тільки $100 тис. і вони погодились. 11 липня 2017, в день передачі коштів, зловмисників затримали.
27 червня 2018 року Дарницький суд Києва засудив Смаровоза до 5 років позбавлення волі без конфіскації майна. Водночас суд звільнив його від відбуття покарання з іспитовим строком 2 роки і 6 місяців. Його спільника у лютому 2018-го засудили до 5 років в’язниці, але також умовно.
Але раніше, у травні 2018-го, Смаровоз в Києві  у закладі «L Kaffa» зустрівся з підприємцем, який займається роздрібною торгівлею алкогольними напоями в Хмельницькій області. Смаровоз начебто представився довіреною особою замголови СБУ Павла Демчини. Саме від Демчини він нібито дізнався про порушення в роботі підприємця, але пообіцяв, що той може уникнтути слідчих дій, якщо надасть $25 тис., які будуть у подальшому передані замголови СБУ.
За матеріалами справи, Смаровоз згодився на зменшення суми до $16 тис. і познайомив підприємця з Євгеном Потьомкіним, представивши останнього як свого помічника по роботі в СБУ і сказав, що гроші треба передати саме йому. Того ж дня Потьомкін в салоні автомобіля отримав гроші. Дії Смаровоза і його спільника були викриті оперативними співробітниками СБУ.
5 вересня суд затвердив угоду про визнання винуватості, яку з прокурором уклав посередник Євген Потьомкін. Йшлося про закінчений замах на заволодіння чужим майном шляхом обману, вчинений групою осіб та у великих розмірах (ч.1 ст.28, ч.2 ст.15, ч.3 ст.190 КК України).
Сам Юрій Смаровоз при обранні запобіжного заходу підозру не визнавав, говорив, що не посилався на знайомство з працівниками СБУ і гроші їм передати не пропонував. Його справа скерована до Печерського суду Києва.Ведеться слідство...
Ось такий цікавий життєвий шлях колишнього керівника Красилівщини

вівторок, 15 січня 2019 р.

Суд визнав винним голову Михайловецької сільради


Сільський голова з села Михайлівці Красилівського району Василь Шевчук не зміг  довести у суді, що відкрита хабарна справа, завадила вчасно подати е-декларацію.

Зокрема,Хмельницький апеляційний суд 27.12.2018  підтвердив винуватість  В. Шевчука у вчиненні адміністративного правопорушення за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (несвоєчасне подання електронної декларації). Справа почалась тоді,коли Красилівський районний суд 9 листопада оштрафував Шевчука на 850 гривень за те, що той до 1 квітня не встиг подати електронну декларацію за 2017 рік.
В апеляційній інстанції адвокат сільського голови пояснював, що його клієнт не зміг своєчасно подати е-декларацію, у зв’язку з притягненням його до кримінальної відповідальності, оголошенням йому підозри, застосуванням запобіжного заходу у вигляді цілодобового арешту та відстороненням від посади. Отже, Шевчук не мав реальної можливості здійснити вхід на сайт Національного агентства з питань запобігання корупції, оскільки дія електронного ключа для входу на сайт НАЗК, зареєстрованого за робочим місцем (комп’ютером сільської ради), закінчилась.
Водночас апеляційний суд відкинув доводи сільського голови стосовно поважних причин не подачі е-декларації, оскільки йому було заборонено залишати житло з 21.00 до 07.00, відповідно, протягом дня посадовець міг вирішувати питання подачі декларації.
Також відсторонення Василя Шевчука від посади не може вважатись поважною причиною пропуску строку на подання декларації, оскільки він не надав суду доказів звернення до слідчого з приводу реалізації такого його обов’язку, та що йому було в цьому відмовлено.
Нагадаємо,що на початку січня 2018 року сільський голова Василь Шевчук був затриманий під час отримання другої частини хабара. За матеріалами досудового розслідування поадовець протягом листопада 2017 року до січня 2018 року вимагав від директора ПП «СІАД-СЕРВІС» (Хмельницький) кошти за підписання актів виконання підрядних робіт з «Реконструкції системи водопостачання сіл Михайлівці, Мотрунки і Сушки Красилівського району (друга черга)».
Перший транш хабара на суму 2 тис. грн Шевчук одержав 29 грудня. Решту частину неправомірної вигоди у розмірі 8 тис. грн – 11 січня 2018 року.
Наразі Красилівський районний суд розглядає обвинувальний акт щодо сільського голови Василя Шевчука за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

понеділок, 14 січня 2019 р.

Красилівська міська рада прийняла рішення виділити кошти в сумі 3 млн. грн. на придбання у 2019р. двох автобусів, які будуть здійснювати пасажирські перевезення з міста Красилів до населених пунктів Чернелівського старостинсього округу.

    Ця новина є показовою для мешканців сіл, які межують з Красилівською ОТГ, але й досі не приєднались до неї. Яскравим прикладом є село Слобідка Красилівська, де автобусне сполучення взагалі відсутнє, а мешканцям доводиться виходити за межі села, щоб потрапити до автобусу "Митинці -Красилів"

Красилівчанин викрав мотоцикл в Хмельницькому



У одному з сіл Красилівського району  поліція знайшла викрадений мотоцикл "Дефіант карвен". Тридцятирічного викрадача було знайдено  у Києві, де той перебував на заробітках.
Справа починалась так: 50-річний хмельничанин дозволив малознайомому молодику проїхатися своїм байком, а той не повернувся. Потерпілий звернувся із заявою до  поліції.
Поліція  за допомогою камер відеоспостереження  відслідкувала, що злодій заховав мотоцикла у родичів в гаражі.

30-річний красилівчанин раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, грабежі та шахрайства. Зараз йому вже оголошено про підозру у викраденні мотоцикла.

                                                          З повідомлення  поліції Хмельницької області від 18.12.2018
Фото ілюстративне

Красилівчанин намагався розмитнити авто з перебитими номерами



Нещодавно, до сервісного центру МВС у місті Старокостянтинів звернувся житель Красилова з метою реєстрації автомобіля, що мав закордонні номерні знаки. Красилівчанин хотів скористатися податковою знижкою на розмитнення авто.

Однак, під час огляду машини  експертом-криміналістом було виявлено, що площадка, на якій нанесено номер двигуна автомобіля піддавалась механічній обробці внаслідок чого номер знищено!!! Без високого фахового досвіду виявити підробку було неможливо.
  Нагадаємо, що згідно законодавства України, за свідоме знищення,підробку або заміну вузлів та агрегатів порушникам загрожують штрафні санкції від 2 550 до 4 250 гривень чи виправні роботи на строк до двох років, або ж обмеження волі на строк до трьох років.
   У данному випадку красилівчанин,скоріш за все, став жертвою шахраїв не знаючи про "незаконність" автомобіля. Всі обставини злочину будуть встановлювати правоохоронці.


неділя, 13 січня 2019 р.

Будьте уважні! Пшениця замість гречки продається на ринках області



Адреса потужностей підприємства - ПАТ " Красилівський цукровий завод"- саме такий напис пакунках з пшеницею, які продають на базарах. На лицевій стороні вказано,що це "крупа гречана".

пʼятниця, 11 січня 2019 р.

В Красилові планують підвищення ціни на воду та каналізацію

Сьогодні, 11.01.2019 Красилівське ПВКГ зробило заяву, що планує здійснити коригування діючих тарифів з централізованого водопостачання та  водовідведення.

У зв’язку із зростанням розміру мінімальної заробітної плати, збільшенням тарифу на електроенергію, збільшенням ставок податків надання даних послуг є збитковим. З метою забезпечення надійного та безперебійного надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення Красилівське ПВКГ здійснило проект коригування тарифів на ці послуги. У структурі собівартості тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення  коригуванню підлягають такі статті витрат :



Проект коригування  тарифів на цетралізоване водопостачання та водовідведення Красилівського ПВКГ з ПДВ








Вид послуг
Одиниця виміру
Тариф з ПДВ
населення
бюджетних установ
інших споживачів
діюче коригування в 2018 р.
проект коригування 2019 р.
діюче коригування в 2018 р.
проект коригування 2019 р.
діюче коригування в 2018 р.
проект коригування 2019 р.
Централізоване водопостачання
грн. за 1 м.куб.
10,55
14,55
11,39
15,55
11,58
16,99
ПДВ
грн. за 1 м.куб.
2,11
2,91
2,28
3,11
2,31
3,40
Тариф з ПДВ

12,66
17,46
13,67
18,66
13,89
20,39








Централізоване водовідведення
грн. за 1 м.куб.
6,41
9,64
7,08
10,71
8,73
10,84
ПДВ
грн. за 1 м.куб.
1,28
1,93
1,41
2,14
1,75
2,17
Тариф з ПДВ

7,69
11,57
8,49
12,85
10,48
13,01

Зауваження та пропозиції фізичних і юридичних осіб щодо розрахунку  тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення  просимо надавати в письмовій формі 8 днів з дня опублікування цього оголошення за адресою: 31000, м.Красилів, вул. Будівельна,буд.6, тел 4-42-01, 4-41-99.


середа, 9 січня 2019 р.

Рятувальники витягували авто з кювету в Красилівському районі

Вранці 9 січня поблизу села Долинівці водій не впорався із кермуванням і з'їхав з дороги. Виїхати на проїжджу частину кермувальник самотужки не зміг. Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 9 січня поблизу села Долинівці. Чоловік разом з жінкою їхали на своєму "ВАЗ" по дорозі. Однак, водій не впорався із кермуванням та з'їхав у кювет. Виїхати назад на проїжджу частину кермувальник не зміг. На допомогу довелося кликати рятувальників. Як зазначили у ГУ ДСНС області, рятівники дістали легковик із кювету, після чого він продовжив свій рух. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав.
Посилання на джерело: https://vsim.ua/DTP/u-krasilivskomu-rayoni-vaz-zletiv-u-kyuvet-avto-distavali-ryativniki-10763229.html
Вранці 9 січня поблизу села Долинівці водій не впорався із кермуванням і з'їхав з дороги. Виїхати на проїжджу частину кермувальник самотужки не зміг. Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 9 січня поблизу села Долинівці. Чоловік разом з жінкою їхали на своєму "ВАЗ" по дорозі. Однак, водій не впорався із кермуванням та з'їхав у кювет. Виїхати назад на проїжджу частину кермувальник не зміг. На допомогу довелося кликати рятувальників. Як зазначили у ГУ ДСНС області, рятівники дістали легковик із кювету, після чого він продовжив свій рух. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав.
Посилання на джерело: https://vsim.ua/DTP/u-krasilivskomu-rayoni-vaz-zletiv-u-kyuvet-avto-distavali-ryativniki-10763229.html
Сьогодні, 9 січня о 06:34 на номер Служби “101” надійшло повідомлення про те, що рухаючись автодорогою поблизу с. Долинівці Красилівського району, водій не впорався із кермуванням, внаслідок чого його автомобіль ВАЗ 2109 опинився у кюветі.

Негайно прибувши на місце події, рятувальники 23 Державного пожежно-рятувального поста смт Антоніни за допомогою автомобіля підвищеної прохідності та троса витягли легковика із кювету на безпечну ділянку дороги, після чого він продовжив свій рух.


субота, 5 січня 2019 р.

Вакансії у Красилівському районі :ТОП-10 пропозицій центру зайнятості із найбільшою зарплатою

 ( дані на 5.01.2019)

Ринок праці в Красилівському районі виглядає досить гарно, на тлі сусідніх "сільськогосподарських" районів області.Для тих,хто шукає роботу або просто прагне змінити свою професію ми підготували перелік пропозицій у різних сферах трудової діяльності у Красилівському Центрі зайнятості населення:



№ 1
 ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВIДПОВIДАЛЬНIСТЮ "КРАСИЛІВАГРОМАШ"
Посада: майстер виробничої дільниці
Заробітна плата (усього): 7000 грн
Опис: Завдання та обов'язки, опис робіт:ОРГАНІЗОВУЄ ПІДГОТОВКУ ВИРОБНИЦТВА, КОНТРОЛЮЄ ДОДЕРЖАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ, ПЕРЕВІРЯЄ ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, ЩО ВИПУСКАЄТЬСЯ , ВЖИВАЄ ЗАХОДИ ЩОДО ЗАПОБІГАННЯ БРАКУ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ДІЛЬНИЦІ АГРЕГАТНОГО ВИРОБНИЦТВА
№ 2
ДП "КРАСИЛІВХІММАШ" ВАТ "КРАСИЛІВСЬКИЙ МАШЗАВОД"
Посада: електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах
Заробітна плата (усього): 6200 грн
Опис:
Завдання та обов'язки, опис робіт, коментарі:Зварювання деталей до цистерн та бочок
Професія: електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах
Розряд, категорія, клас: 3
№3
ДП "КРАСИЛІВХІММАШ" ВАТ "КРАСИЛІВСЬКИЙ МАШЗАВОД"
Група посад: заготівники та монтажники металоконструкцій
Заробітна плата (усього): 6200 грн
Опис
Завдання та обов'язки, опис робіт:
Бочки для АЗС
№4
ТОВ "ЗАВОД "АТОНМАШ"
Посада: транспортувальник (обслуговування механізмів)
Заробітна плата (усього): 6000 грн
Опис
Завдання та обов'язки, опис робіт, коментарі:
Забезпечення (загрузка) обладнання листовим металом, сортування на полети заготовок, контроль за роботою обладнання, Запуск та зупинка обладнання.
Вимоги до кандидата:
Професія: транспортувальник (обслуговування механізмів)
Розряд, категорія, клас: 3
Додаткові вміння, знання, навички, вимоги до працівника:
Наявність попереднього медичного огляду
№5
ТОВ "ЗАВОД "АТОНМАШ"
Посада: Оператор промислових роботів
Заробітна плата (усього): 6000 грн
Опис
Завдання та обов'язки, опис робіт:
Управління та контроль роботи промислових роботів при виготовленні обшивки котлів на Fin-Payer
№6
ТОВ "ЗАВОД "АТОНМАШ"
Посада: налагоджувальник зварювального й газоплазморізального устаткування
Заробітна плата (усього): 6000 грн
У тому числі основна: 5000 грн
Опис:Завдання та обов'язки, опис робіт:налагодження зварювальних агрегатів
№7
ТОВ СП"ЕКОМЕТАЛ"
Посада: слюсар з механоскладальних робіт
Заробітна плата (усього): 6000 грн
Опис
Завдання та обов'язки, опис робіт:
Складання та зачищення твердопаливних котлів
№ 8
ТОВ "АТБ-МАРКЕТ"
Посада: товарознавець
Заробітна плата (усього): 5000 грн
Красилів
Завдання та обов'язки, опис робіт:
Здійснення аналізу цінової політики товарів
№9
ПАТ "ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ"
Посада: слюсар з аварійно-відбудовних робіт у газовому господарстві
Заробітна плата (усього): 4800 грн
Красилів
Завдання та обов'язки, опис робіт:
АВАРІЙНО-ВІДНОВЛЮВАЛЬНИ РОБОТИ З ЛІКВІДАЦІЇ ВИТОКІВ ГАЗУ.
Професія: слюсар з аварійно-відбудовних робіт у газовому господарстві
№10
Приватний підприємець
Посада: підсобний робітник
Заробітна плата (усього): 4173 грн
Красилів
Завдання та обов'язки, опис робіт:
підсобні роботи на підприємстві по виготовленю паркетної дошки




Вакансії на території сіл району:

№1ФІЛІЯ "ХМЕЛЬНИЦЬКА ДЕД" ДП "ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАВТОДОР"
Посада: машиніст екскаватора
Заробітна плата (усього): 6000 грн
У тому числі основна: 4625 грн
місцезнаходження: Красилівський район, село Веселівка
Опис
Завдання та обов'язки, опис робіт:
екскаватор ЄО 2621
№2
ФІЛІЯ "ХМЕЛЬНИЦЬКА ДЕД" ДП "ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАВТОДОР"
Посада: водій автотранспортних засобів
Заробітна плата (усього): 5000 грн
У тому числі основна: 4600 грн
місцезнаходження: Красилівський район, Веселівка
№ 3
ГРИЦЕНКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА КРАСИЛІВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
Посада: діловод
Заробітна плата (усього): 4173 грн
місцезнаходження: Красилівський район, Гриценки
Опис: Завдання та обов'язки, опис робіт, коментарі:
Ведення вхідної та вихідної документації , робота з архівом, забезпечення збереження матеріальних цінностей
Професія: діловод
Додаткові вміння, знання, навички, вимоги до працівника:
Навики роботи з комп'ютером


Вакансії на території Красилівського району, які доступні для осіб з інвалідністю:
№1
ТОВ МПЗ"ПОДІЛЛЯ"
Посада: підсобний робітник
Заробітна плата (усього): 4173 грн
місцезнаходження:  Красилівський район, Волиця
Завдання та обов'язки, опис робіт, коментарі:
допомога зав.складу з розважуванням м'ясної продукції
Режим роботи:
5-денний робочий тиждень
Додатково:
Харчування
Відшкодування витрат на транспорт
№ 2
ТОВ СП"ЕКОМЕТАЛ" Посада: слюсар з механоскладальних робіт
місцезнаходження: Красилів
Група посад: механіки та монтажники сільськогосподарських та промислових машин
Заробітна плата (усього): 4875 грн
Завдання та обов'язки, опис робіт:
Складання та зачищення твердопаливних котлів