четвер, 28 лютого 2019 р.

В Красилові відкриють лабораторію

У квітні 2019 р. заплановано відкриття медичної лабораторії в Красилові! Вже закуплено аналізатор гематологічний, аналізатор сечі, фотометр та інша апаратура. Це дасть змогу отримувати результати досліджень через 10 хвилин.

середа, 27 лютого 2019 р.

В Антонінах рятували лебедів

26.02.19 о 10 год. до Служби порятунку «101» з незвичним проханням звернулися мешканці селища Антоніни. Небайдужі громадяни попросили працівників ДСНС врятувати лебедів, які перебували на вкритій кригою водоймі. Рятувальники з розумінням поставилися до прохання селян та відразу виїхали на місце події.


 Дотримуючись усіх заходів безпеки під час перебування на тонкій кризі, працівники Служби порятунку дістали птахів з крижаної поверхні та доставили їх у водойму без льодового покриву.

За інформацією ГУ ДСНС УКРАЇНИ В ХМЕЛЬНИЦЬКІЇ ОБЛАСТІ

Кредити потрібно повертати

Показова справа нещодавно відбулась в Красилівському суді.
Суть справи:
Житель Красилівщини отримав кредит у розмірі 5000 грн у вигляді встановленого кредитного ліміту на картковий рахунок АТ КБ «ПРИВАТБАНК».
Приватбанк заявив в суді, що  станом на вересень 2018 красилівчанин мав заборгованість в розмірі 15 125 грн 32 коп., з яких: тіло кредиту 3581 грн 87 коп., заборгованість по відсоткам за користування кредитом в сумі 3687 грн 15 коп., пеня в сумі 6659 грн 86 коп., штраф (фіксована частина) в сумі 500 грн, штраф (процентна складова) в сумі 696 грн 44 коп..

Судом об'єктивно було встановлено, що Красилівчанин звернувся до АТ КБ «ПРИВАТБАНК» з метою отримання банківських послуг, у зв'язку з чим підписав заяву ще в 2011, згідно якої отримав кредит у розмірі 5000 грн у вигляді встановленого кредитного ліміту на картковий рахунок.
Відповідач підтвердив свою згоду на те, що підписана заява разом з Умовами та правилами надання банківських послуг та Тарифами Банку, які викладені на банківському сайті www.privatbank.ua, складає між ним та банком Договір про надання банківських послуг, що підтверджується його підписом у заяві.
Згідно п. 1.1.7.11 Договору, договір діє протягом 12 місяців з моменту його підписання. Якщо протягом цього строку жодна з сторін не проінформує другу сторону про розірвання даного договору, він автоматично лонгується на той же строк.
АТ КБ «ПРИВАТБАНК» свої зобов'язання за кредитним договором виконало в повному обсязі, надало Красилівчанину кредит у вигляді встановленого кредитного ліміту на картковий рахунок.


 Красилівський суд  У Х В А Л И В:
Позов задовольнити частково.
Стягнути з Красилівчанина на користь акціонерного товариства комерційний банк «ПРИВАТБАНК» заборгованість по тілу кредита в сумі 3581 грн 87 коп., заборгованість по відсоткам за користування кредитом в сумі 3687 грн 15 коп., штраф (фіксована частина) в сумі 500 грн, штраф (процентна складова) в сумі 696 грн 44 коп., а всього 8465 (вісім тисяч чотириста шістдесят п'ять) гривень 46 копійок.
В решті позовних вимог відмовити.

понеділок, 25 лютого 2019 р.

Суд виніс вирок красилівчанину за домашнє насильство

Красилівський районний суд наприкінці січня 2019 року розглядав справу про адміністративне правопорушення. Суть справи:
Красилівчанин "вчинив домашнє насильство в сім'ї, а саме дії психологічного характеру відносно дружини  обзивав її нецензурними словами, вигонив з будинку"
Правопорушник  свою вину у вчиненні адмінправопорушення визнав. У скоєному щиро розкаюється.

Обставиною, що пом'якшує відповідальність за адміністративне правопорушення, слід визнати його щире розкаяння.
Обставин, що обтяжують відповідальність правопорушника, не виявлено.

Суд П О С Т А Н О В И В:
ОСОБУ визнати винним у вчиненні адміністративного правопорушення.
Накласти на ОСОБУ адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 170 (сто сімдесят) гривень.
Стягнути з ОСОБИ  судовий збір на користь держави в сумі 384 (триста вісімдесят чотири) гривні 20 копійок .

неділя, 24 лютого 2019 р.

Кепські справи красилівських футболістів

Гра між хмельницьким "Поділля" та красилівським "Случ" за кубок мера Хмельницького не відбулась. Красилівські футболісти не з*явились на гру( хоча попередили про неявку завчасно).Зараз вирішується питання про зарахування технічної поразки команді Красилова. 
      
  P.S. Не виключено,що красилівський "Случ" взагалі сам зніметься з змагань( з огляду на найнижну сходинку в турнірній таблиці).
Нагадаємо, що Красилівська команда в 2018 році стала чемпіоном області. Можливо невисокий рівень гри команди можна пояснити не високою мотивацією рівня змагань. 

субота, 23 лютого 2019 р.

Результат перевірки ринку Красилова: більшість продавців не мають державної реєстрації

20.02.19 робоча група міської ради провела обстеження суб’єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність на території ринку у місті Красилів.


  Під час обстеження території ринку виявлено, що більшість продавців здійснюють підприємницьку діяльність без державної реєстрації. Порушення законодавства тягне за собою накладення штрафу від двадцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої. (ст. 164 КУпАП)
Під час проведення обстеження м’ясного павільйону представником відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини надано наступні рекомендації суб’єктам господарювання які реалізують необроблені харчові продукти м’ясного походження (м'ясо):
  1. Провести ремонт стелі, стін, підлоги м’ясного павільйону.
  2. Провести заміну колод для розробки м’ясотуш.
  3. Місце для дотримання правил особистої гігієни забезпечити миючими та дезінфікуючими засобами, одноразовими паперовими рушниками або електрорушником.



четвер, 21 лютого 2019 р.

В Красилові встановили новий "лежачий поліцейський"

З метою забезпечення безпеки руху на вулицях громади, працівниками Красилівської житлово-експлуатаційної контори проведено монтаж штучних понижувачів швидкості руху по вул. Перемоги м. Красилів.




середа, 20 лютого 2019 р.

Друга поспіль поразка Красилівських футболістів

 17.02.19 проходив черговий футбольний поєдинок в чемпіонаті на кубок мера Хмельницького. На полі зустрілись команди Красилова та Старокостянтинова. Нажаль, наші земляки програли .
Перебіг матчу:
Тривалий час на полі в першому таймі точилася рівна боротьба. А потім… У ворота красилівського «Случа» «посипалися» голи. Спочатку на 38 хвилині відзначився Олексій Соловей. А після перерви два голи на 58 та 64 хвилинах забив Антон Федоров. Ще один м'яч на 78 хвилині матчу на свій рахунок записав Сергій Шкрябець. 
Отож, старокостянтинівський «Случ» переміг 4:0.

вівторок, 19 лютого 2019 р.

Погляд Красилівського лікаря на реформування медицини розглядається на найвищому рівні країни

Національна служба здоров'я України опублікувала статтю лікаря з Красилівської поліклініки про його погляд на реформування системи медицини в Україні. Лікар Замрій Роман Васильович відомий тим ,що є одним з перших ,хто добровольцем взяв участь в АТО як медичний працівник. Також Роман Васильович активно підтримує міністра здоров'я Уляну Супрун.

Подаємо вищезгадану статтю без змін:


Трансформація “первинки”: що змінилось для лікаря

Погляд Романа Замрія, сімейного лікаря КНП Красилівський ЦПМСД, Хмельницька область:

- Зростання заробітної плати лікарів. У нашому закладі вона зросла до 10 000 грн на руки. Разом з розміром оплати зростає почуття власної гідності.
- Інформатизація закладу відкрила доступ до сучасних протоколів, надала можливість обміну знаннями та досвідом у соціальних мережах. Це вагомий внесок у розвиток лікаря.
- Вільний вибір пацієнтом лікаря став реальною винагородою. Обслуговування пацієнтів за територіальним принципом було обмеженням для всіх. Я сумнівався, чи хоче цей пацієнт обслуговуватись саме в мене. Тому і ставлення один до одного було на порядок гіршим. Зараз мене обирають добровільно. Мені хочеться довести, що пацієнт не помилився у виборі.
- Зміна ставлення до лікаря з боку керівництва, міської влади. Всі поступово починають розуміти: лікар і його пацієнти, за якими йдуть кошти, є основними джерелами заробітку для комунального ЦПМСД. Це змушує прислухатись до потреб, думок, пропозицій лікарів.
- Змінюються критерії у підборі кадрів до колективу. Є розуміння, що робота кожного впливає на дохід всього закладу. Збільшується зацікавленість лікарів у зручності прийому для пацієнтів. Краща комунікація допомагає вирішувати всі питання швидше.
- Впровадження електронних інструментів починає нищити корупцію в медицині. Сьогодні, наприклад, деякі пацієнти можуть мати 2-3 медкартки: з однією йдуть на медогляд, з іншою – мають групу інвалідності, в третій - вони важко хворі і мають довічне право у будь-який момент відкрити лікарняний листок. Із впровадженням декларацій ця система почала руйнуватись. А з приходом електронних карток - відійде в історію назавжди. Відступ корупційних схем після початку реформи полегшив лікарям роботу.
"Мені стало значно простіше і приємніше працювати сімейним лікарем після початку трансформації системи охорони здоров'я, - говорить Roman Zamriy, - сподіваюсь, впровадження змін продовжиться".

Красилівчани мають повідомляти владу про незадекларовану працю!

          На жаль, останнім часом почастішали випадки, коли працівники оформлені на мінімальну заробітну плату, а решту грошей отримують в конверті. Це болісно б*є не тільки по пенсійних  відрахуваннях працюючого, але і по бюджету громади.





Якщо ви працюєте без оформлення трудового договору, оформленні на неповний робочий час (на півставки), а фактично виконуєте роботу повний робочий час, Вам негайно потрібно звернутись в Красилівську міську раду (поштова адреса: площа Незалежності, 2, м. Красилів, 31000; тел. (03855) 4-23-30; ел. пошта: krasyliv_rada@ukr.net) або в Управління Держпраці у Хмельницькій області (поштова адреса: 29013, м. Хмельницький, вул. Кам’янецька,74; тел. (0382)656-448, 0982344534; ел. пошта: 22km@dsp.gov.ua). В повідомленні необхідно вказати:

- назву субєкта господарювання

- код ЄДРПОУ

- юридичну та фактичну адресу

- кількість незадекларованих працівників

Закликаємо усіх жителів Красилівської об’єднаної територіальної громади не бути байдужими та проявити свою громадянську позицію та відстоювати свої права.







Наприклад, в 2017р. факт порушення мінімальних гарантій в оплаті праці знайшов документальне підтвердження у ДНЗ №10 “Золота рибка” Красилівської міської ради відносно 1 найманого працівника. За результатами перевірки на заклад накладено штраф – 32 тисячі гривень.

понеділок, 18 лютого 2019 р.

Інструкція,як записатись на електронну чергу до лікаря до сільких амбулаторій та Красилівської поліклініки



З 25 лютого 2019 року  в Красилівському районі почне діяти електронний запис пацієнтів до лікаря. Записатися онлайн на прийом до сімейних лікарів, лікарів-терапевтів та лікарів-педіатрів КНП Красилівський Центр ПМСД можна на сайті Helsi.me або через реєстратуру поліклініки. У сільських амбулаторіях загальної практики-сімейної медицини, зокрема у Антонінській амбулаторії, Великозозулинецькій амбулаторії, Заслучненській амбулаторії, Кременчуківській амбулаторії та Кузьминській амбулаторії також впроваджено електронний запис на прийом. Для запису, достатньо звернутися в амбулаторію або зайти на сайт Helsi.me. З 25 лютого на сайті Helsi.me можна знайти інформацію про лікарів КНП Красилівський Центр ПМСД та їх графік прийому. Також вводиться електронна медична карта пацієнта, тому просимо жителів м. Красилова звернутися у реєстратуру поліклініки для створення електронної медичної карти(ЕМК) . Для жителів смт Антоніни, с. Кузьмин, с. Кременчуки, с. В. Зозулинці, с. Заслучне для створення електронної медичної карти варто звернутися у амбулаторію загальної практики-сімейної медицини. Для створення ЕМК просимо мати при собі паспорт та телефон. Для створення ЕМК для діток потрібно свідоцтво про народження та паспорт одного із батьків. Електронний запис на прийом до лікаря та електронна медична карта дозволить найближчим часом зменшити довжину черг під кабінетами лікарів адже кожен пацієнт зможе звернутися до лікаря у визначений час. Кожен пацієнт, який заведе електронну медичну картку, зможе переглядати результати огляду лікаря, лабораторні дослідження, діагнози у своєму особистому кабінеті, зареєструвавшись на сайті Helsi.me. Просимо жителів м. Красилова та Красилівського району найближчим часом, звернутися у реєстратуру для створення електронних медичних карток. 

Джерело - Адміністрація КНП Красилівський Центр ПМСД .

Бажаючі працювати в Німеччині з 2020 року мають вивчити німецьку мову

Хороші новини для жителів країн, що не входять в ЄС, які хочуть працювати в Німеччині, зокрема України !!!  Уряд Німеччини ухвалив закон, який полегшує імміграцію кваліфікованих (що не входять в ЄС) працівників в цю країну. - Ми знаємо, що економіці Німеччини потрібна робоча сила з третіх країн (із-за меж ЄС - прим. Ред.), - заявив міністр закордонних справ Німеччини Хорст Зеехофер після засідання уряду. - Настав час створити правову базу, яка дозволить це, - додав міністр. Щоправда, закон розпочне діяти з 2020 року!!!

                     " Занадто мало рук для роботи "
Конрад Поплавский, експерт, що займається німецькою економікою, відмітив в інтерв'ю, що робота над проектом була надзвичайно непрозорою, а також була предметом суперечок в правлячій коаліції і тиску різних зацікавлених груп - профспілок і асоціацій працедавців. - Профспілки хотіли, за найстрогішими критеріями, прийняти іммігрантів із-за меж ЄС в Німеччину, щоб де-факто обмежити їх приплив. Вони бояться, що економічна міграція обмежить зростання заробітної плати, особливо в секторах з низькою заробітною платою, - пояснив Поплавский. - У свою чергу, працедавці хочуть збільшити кількість робочої сили, а також понизити виробничі витрати. До останнього моменту в німецькому громадському просторі ми спостерігали зіткнення двох абсолютно різних поглядів. Один говорив про переваги і можливості, пов'язані з імміграцією, а інший - про пов'язані з цим витрати і риски, - додає експерт.
За словами Поплавского, ухвалені закони є прецедентом. Лібералізація правил, що стосуються доступу працівників з країн, що не входять в ЄС, на німецький ринок праці також може стати джерелом посилення негативних явищ.
  Важливо зазначити, що однією з головних умов прийняття на роботу в Німеччині ,буде сертифіковане знання німецької мови!

пʼятниця, 15 лютого 2019 р.

Фінансування та проведена робота Красилівської ОТГ в 2018 році у селах:


1.Відремонтовано систему опалення Чепелівської школи, вартість 63 тисячі грн.
2.Відремонтовано підлогу та замінено вікна в Дружненській школі,вартість 49,5 тисяч грн.
3.Відремонтовано шкільну майстерню Чепелівської школи,вартість 16 тисяч грн.
4.На кімнату гігієни дитячого садка села Дружне виділено 30 тисяч грн.
5.Куплено матеріали для огорожі спортивного майданчика школи в селі Дружне -52,3 тисячі грн.
6.Куплено технологічне обладнання та кухонний інвентар в дитячий садок  села Кульчинки ,вартість- 21,5 тисяч грн.
7.Куплено технологічне обладнання та кухонний інвентар в школу села Кульчинки ,вартість 5 тисяч грн.
8.Куплено технологічне обладнання та кухонний інвентар в дитячий садок  села Дружне ,вартість -9,7 тисяч грн.
9.Куплено дитячі шафи для одягу та мякий інвентар в дитячий садок в село Заставки,вартість -12,5 тисяч грн.
10.Куплено дитячі шафи для одягу та мякий інвентар в дитячий садок в село Дружне,вартість 13 тисяч грн.
11.Куплено дитячі шафи для одягу та мякий інвентар в дитячий садок в село Кульчина, вартість -12,5 тисяч грн.
12.На ігрові споруди дитячих майданчиків в селі Дружне -21,3 тисячі грн.
13.На ігрові споруди дитячих майданчиків в селі Кульчинки -15,1 тисячі грн.
14.На ігрові споруди дитячих майданчиків в селі Кульчини -15,1 тисячі грн.
15.На ігрові споруди дитячих майданчиків в селі Чепелівка -15,1 тисячі грн.
16. Встановлено пожежну сигналізацію в ДНЗ в селі Заставки ,вартість -42 тис.грн.
17.Капітально відремонтовано дорогу по вулиці Садова,села Заставки ;вул.Центральна с.Дружне;вул. Шемчука с.Чепелівки;вул.Центральна с.Кульчини
18.Проведено поточний ремон вул.Зелена та Шкільна  в с.Волиця;
18.Побудовано водогін в селі Кульчинки протяжністю 3,7 км.,  , вартість -512,7 тисяч грн.
19. Зроблено вуличне освітлення в селі Волиця на вулицях: Молодіжна,Зелена,Лісова.
20.Зроблено вуличне освітлення в селі Заставки по вулицях: Троїцька, Польова
21.На вуличне освітлення села Кульчинки виділено 190 тисяч грн.
22.На вуличне освітлення с.Дружне виділено 25 тисяч грн.
23.На вуличне освітлення села Чепелівка виділено 22,5 тисяч грн.
24.Запроваджено автобусні маршрути: Красилів -Дубище та Красилів -Заставки -Дружне
25.Придбано енергоефективний насос для КП "СЛУЧ" (село Волиця),вартість -63,1 тисячі грн.
26.Придбано насос до системи водопостачання села Кульчинка ,вартість 18 тисяч грн.
27.Проведено капітальний ремонт системи електроопалення в клубі у селі Кульчинки ,вартість 267 тисяч грн.
28.Ремонт клубу в селі Дружне ,вартість -58 тисяч грн.
29.На встановлення метелопластикових дверей та вікон в клубі та бібліотеці села Заставки витрачено 70 тисяч грн.
30.На ремонт в  клубі села Чепелівка -36 тисяч грн.
31.На ремонт в Кульчинківський клуб -15 тисяч грн.

А чи зроблено стільки ж в інших селах, що не хочуть до Красилівської громади?

четвер, 14 лютого 2019 р.

Жителя Кузьмина обманули на 2000 грн.

22-річний житель села Кузьмин Красилівського району намагався купити телефон "АЙФОН". Він заплатив 2000 грн., як передплату для продавця з інтернет-сайту. Гроші було переведено за допомогою мобільного додатку. Більше "продавець" телефону на зв'язок не виходив. 
Ведеться слідство.
 за даними сектору комунікації поліції у Хмельницькій області


Фортуна була не на боці Красилівських футболістів


Сьогодні, 14 лютого свій перший поєдинок у турнірі на кубок мера Хмельницького провів ФК "СЛУЧ -Красилів". Суперником  красилівчан була команда "Нива" з Теребовлі. Матч відбувався в Хмельницькому.
   "Нива" в першому таймі відкрила рахунок в грі, але після перерви красилівчани зрівняли рахунок.Гол забив Вадим Безвещук. Однак далі вдача залишила наших земляків, і "Нива" забила ще 2 мячі у наші ворота.Результат матчу - 3:1 на користь команди з Тернопільщини.



Турнірне становище команд після матчів 14 лютого.

1. «Поділля» - 6 очок (2 матчі)
2. «Агробізнес» - 6 (2)
3. «Нива» (Теребовля) – 6 (3)
4. «Нива» (Вінниця) – 3 (2)
5. «Поділля» U-19 – 3 (2)
6. «Случ» (Красилів) – 0 (1)
7. «Случ» (Старокостянтинів) – 0 (2)
8. «Малинськ» - 0 (2)

Електронна реєстрація діятиме в Красилівській поліклініці

            Лікарям Красилівської поліклініки ,які пройшли навчання і успішно склали тест, буде відкрито доступ до електронного кабінету. Вже в найближчі тижні почне працювати електронний запис і електронна медична карточка.

Всім пацієнтам, які бажають скористатись даним покращенням необхідно буде спочатку звернутись до реєстратури,  де  заведуть електронну карточку (при зверненні бажано мати із собою паспорт). Лише після створення електронної карточки в реєстратурі лікар зможе в неї вносити записи і пацієнт зможе записуватись на прийом до лікаря (записатись на певну годину на прийом можна буде вдома - маючи доступ до мережі інтернет, записати на прийом вас зможе лікар або його медична сестра, і записатись можна буде в реєстратурі).

Вищезгадане нововведення  має багато переваг:
- відсутність черг
- не губитимуться дані
- покращення якості надання послуг за рахунок облегшеного контролю за електронними записами
- доступ пацієнта до ЗРОЗУМІЛИХ записів у своїй медичній карточці
- вагомий внесок у протидію корупції одразу за багатьма напрямками.

.
Слід зауважити, що створена електронна карточка буде дійсною і відкриватиметься в будь-якому закладі охорони здоров'я України.

середа, 13 лютого 2019 р.

Сільська амбулаторія Красилівщини отримала автомобіль

Новенький Renault DUSTER отримала амбулаторія сімейної практики Красилівської громади села Чернелівка. Загалом в області отримали 23 таких авто. На програму з держбюджету витратили 13,5 млн грн та 2,1 млн грн - з місцевих бюджетів.


Який у Вас газовий лічильник?

       Як відомо,Хмельницькгаз з жовтня 2018 року почав дораховувати споживачам куби спожитого газу. Офіційно це називається приведенням до стандартних умов.Компанія пояснює це тим, що лічильники по різному рахують газ в різних погодніх умовах. Наприклад, якщо лічильник встановлено надворі, то при споживанні 250 кубів, дописується близько 20 кубів.



      Важливо знати, що лічильники газу бувають вже з термокорекцією. Їх існує кілька видів, на лічильнику вони позначаються так:  Т; Т=0 град; Т=15 град.




Якщо Ви не погоджуєтесь з коефіцієнтом приведення газу до стандартних умов , зазначеним по особовому рахунку, Вам необхідно особисто звернутися до газової компанії для написання заяви на проведення інвентаризації. При собі необхідно мати: паспорт, ідентифікаційний код.
Адреса газової компанії в Красилові: м. Красилів вул. Остроського ,9-а

пʼятниця, 8 лютого 2019 р.

Вакансії у Красилівському районі :ТОП-20 пропозицій Центру зайнятості із найбільшою зарплатою ( дані на 8.02.2019).


Ринок праці в Красилова є досить привабливим.Незважаючи на економічну кризу в державі, в Красилові реально заробити достойні гроші. Найкращі зарплати у Магістральному управлінні газопроводів (Газопровід) та ДП "Оболонь". Згідно даних обласного відділу статистики, одні з лідерів у розмірі заробітних плат це військові та працівники держуправління.
        
      Ми представляєм рейтинг найкращих вакантних посад Красилова,згідно данних районного Центру Зайнятості населення:

1.  ДП "Красилівський Агрегатний Завод"
Посада: електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах
Заробітна плата : 14000 грн

2.ДП "КАЗ"
Посада: токар
Заробітна плата (усього): 12000 грн

3.ДП "КАЗ"
Посада: шліфувальник
Заробітна плата (усього): 12000 грн

4.Працедавець не вказаний.Якщо Вас зацікавила обрана вакансія, зверніться до Центру зайнятості, що її зареєстрував, вказавши номер вакансії № вакансії: 22091901230006
Посада: фрезерувальник
Заробітна плата (усього): 12000 грн

5.ДП "КАЗ" ( № вакансії: 22091901250007)
Посада: електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування
Заробітна плата (усього): 7832 грн

6.ДП "КАЗ"
Посада: слюсар-інструментальник
Заробітна плата (усього): 7832 грн

7.ДП "КАЗ"
Посада: електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування
Заробітна плата (усього): 7832 грн

8.ДП "КАЗ" ( № вакансії: 22091901230005)
Посада: заточувальник
Заробітна плата (усього): 7576 грн

9.ДП "КРАСИЛІВХІММАШ" ВАТ "КРАСИЛІВСЬКИЙ МАШЗАВОД"
Посада: Слюсар із складання металевих конструкцій
Заробітна плата (усього): 6200 грн
Завдання та обов'язки, опис робіт:Бочки для АЗС

10.ТОВ "ЗАВОД "АТОНМАШ"
Посада: транспортувальник (обслуговування механізмів)
Заробітна плата (усього): 6000 грн

11.ТОВ "ЗАВОД "АТОНМАШ" ( № вакансії: 22091809030003)
Посада: Оператор промислових роботів
Заробітна плата (усього): 6000 грн

12.ТЗОВ "БУД-СЕРВІС-ПЛЮС"
Посада: головний електрик
Заробітна плата (усього): 6000 грн

13.ОСТРОВСЬКИЙ МИКОЛА КАЗИМІРОВИЧ
Посада: продавець непродовольчих товарів
Завдання та обов'язки, опис робіт:магазин будівельних товарів "Панорама"
Заробітна плата (усього): 5500 грн

14.ТЗОВ "БУД-СЕРВІС-ПЛЮС"
Посада: продавець непродовольчих товарів
Заробітна плата (усього): 6000 грн

15.ТОВ "АГРОПАРТНЕР - 1"
Посада: слюсар-ремонтник
Заробітна плата (усього): 5000 грн

16.ПП ЦАРУК ОЛЕКСАНДР КАЛІСТРАТОВИЧ
Посада: продавець продовольчих товарів
Заробітна плата (усього): 4500 грн
Завдання та обов'язки, опис робіт:Торгівля продуктами харчування в магазині "Конвалія"

17.ПП ЦАРУК ОЛЕКСАНДР КАЛІСТРАТОВИЧ
Посада: прибиральник службових приміщень
Заробітна плата (усього): 4500 грн

18.ТОВ "ЗАВОД "АТОНМАШ"
Посада: підсобний робітник
Заробітна плата (усього): 4500 грн

19.ПП "ТИМАГ"
Посада: пекар
Заробітна плата (усього): 4225 грн

20.ТОВ СП"ЕКОМЕТАЛ"
Посада: підсобний робітник
Заробітна плата (усього): 4300 грн

четвер, 7 лютого 2019 р.

В Красилові розфасовують високоякісні гречку та рис

Хорошим прикладом ведення бізнесу є Красилівський цукровий завод. Наприклад, там розфасовують гречку,рис та інші крупи високої якості. У базарні дні на ринку Красилова можна придбати цю продукцію за доступною ціною.




середа, 6 лютого 2019 р.

У Красилівській поліклініці нововведення

У Красилівській поліклініці вводиться система "Електронна медична картка пацієнта". Проводитиметься навчання лікарів по роботі з системою. Лікарі будуть навчатися групами протягом робочого дня, тому можливі зміни в графіку прийому пацієнтів.

У медичній карті зберігається уся інформація про пацієнта - реєстраційні дані, результати медичних оглядів, антропометричні виміри, лабораторні обстеження і різноманітні графічні дані (УЗД, рентген і так далі).

Оскільки медична інформація є строго конфіденційною, доступ до медичної карти і окремих її розділів чітко регламентований. Крім того, в системі ведеться протокол редагування, видалення і друку будь-яких медичних даних.