середа, 10 квітня 2019 р.

Красилівський суд ухвалою змінив розмір аліментів з твердої грошової форми на %


Суть справи:
В обгрунтування своїх позовних вимог позивач (мати дитини)посилається на те, що рішенням Красилівського райнного суду Хмельницької області від 01.02.2016 року з ОСОБА_2 (батько дитини)стягнуто на користь позивачки на утримання сина ОСОБА_3(дитина),  аліменти в розмірі 450 грн. щомісячно, які підлягають індексації, починаючи з 25.12.2015 року до досягнення сином повноліття.
На даний час змінився її матеріальний стан, підвищилися ціни на одяг, продукти харчування, тому просить змінити спосіб стягнення аліментів, що стягуються з ОСОБА_2 на утримання сина ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1 згідно рішення Красилівськго районного суду Хмельницької області від 01.02.2016 року з твердої грошової суми в розмірі 450 грн. на 50% встановленого законом прожиткового мінімуму на дитину відповідного віку щомісячно, з часу набрання чинності рішенням суду до досягнення сином повноліття.
В судове засідання позивачка подала заяву про розгляд справи у її відсутності, позовні вимоги підтримала.
Відповідач на слухання справи не з»явився, про день і час слухання справи повідомлений у встановленому законом порядку.
Ухвала суду у справі:
Позов задовольнити.
Змінити розмір стягуваних аліментів з ОСОБА_2  на користь ОСОБА_1 на утримання сина .
Стягнути з ОСОБА_2  на користь ОСОБА_1 на утримання сина у розмірі 50% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку щомісячно і до досягнення сином повноліття, починаючи з дня набрання рішенням законної сили.
Стягнути з ОСОБА_2 на користь держави судовий збір в сумі 768.40 гривень

Немає коментарів:

Дописати коментар