четвер, 4 квітня 2019 р.

Водія ВМW судили за п'яне водіння в Красилові

Красилівський суд виніс постанову у справі водіння у стані алкогольного сп'яніння.

Суть справи:

10.03.2019 о 3 год. 40 хв. ОСОБА_1 в м. Красилові по вул. Грушевського, 61А, керував автомобілем «ВМW, з ознаками алкогольного сп’яніння: різкий запах алкоголю з ротової порожнини, нестійка хода.

В ході судового розгляду ОСОБА_1 свою вину у скоєнні адміністративного правопорушення визнав, пояснив, що 10.03.2019 він керував автомобілем «ВМW», та був зупинений працівниками поліції, які запідозрили, що він перебуває в стані алкогольного сп’яніння, та запропонували йому пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки. Він відмовився від проведення огляду на місці зупинки. Після чого працівники поліції запропонували йому пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння у медичному закладі, від якого він також відмовився.

Свідок ОСОБА_3 в судовому засіданні пояснив, що в березні 2019, приблизно о 2 год. в м. Красилові, в барі «Паб» він побачив ОСОБА_1, який вживав алкоголь. Приблизно о 4 годині він рухався по вул. Булаєнка і побачив, що автомобіль поліції переслідує автомобіль «ВМW», чорного кольру, на іноземній реєстрації. Автомобілі зупинилися по вул. Грушевського. Він також зупинився біля цих автомобілів. Він був запрошений працівниками поліції як свідок, і в його присутності водій ОСОБА_1 від якого відчувався запах алкоголю та була нестійка хода, на пропозицію працівників поліції пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки за допомогою приладу Драгер відмовився. Пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння у медичному закладі ОСОБА_1 також відмовився.

Постанова суду:

ОСОБА_1 визнати винним у вчиненні правопорушенняі накласти на нього стягнення у виді штрафу в розмірі 600 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 10200 (десять тисяч двісті) гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Стягнути з ОСОБА_1 судовий збір на користь держави в сумі 384 (триста вісімдесят чотири) гривні 20 копійок .

Немає коментарів:

Дописати коментар