понеділок, 6 травня 2019 р.

Названо краще підприємство Красилівського району в сфері охорони праці

До Всесвітнього Дня охорони праці начальник Хмельницького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області О.Повадюк разом із заступником начальника І.Чайковським відвідали виробництво ТМ «Мамин хліб» що у м. Красилові Красилівського району та провели зустріч з колективом та директором виробництва О.Білявець. Керівники Хмельницького відділення Фонду подякували підприємцю за організацію виробництва та створення робочих місць таким чином, що унеможливлює виникнення нещасних випадків на виробництві, сприяє збереженню здоров`я працюючих.

З нагоди Дня охорони праці, який цього року проходить під девізом «Безпечне та здорове майбутнє праці» начальник Хмельницького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Хмельницькій області О.Повадюк та заступник начальника Хмельницького відділення І.Чайковський вручили керівнику ТМ «Мамин хліб» грамоту як переможцю на присвоєння звання «Краще підприємство Красилівського району з охорони праці» за створення належних, безпечних та нешкідливих умов, підвищення рівня культури безпечної праці за підписом начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування в Хмельницькій області С.Кіндзерського.

1 коментар:

  1. О да,найкраще. А те шо вони з людьми вчасно і нормально не розраховуються,і люди для них то так раби, захотів прийняв,захотів вигнав. І чому в такого класного підприємства зарплата в конвертах?

    ВідповістиВидалити