пʼятниця, 22 березня 2019 р.

Друге місце в футбольному змаганні красилівських юних футболістів

 Вихованці тренера Сергія Олексюка Красилівської дитячо-юнацької спортивної школи змагалися у відкритому зимовому чемпіонаті Хмельницької області з міні-футболу серед юнаків 2007-2008 років народження, який проходив у місті Хмельницький на спортивній базі ДЮСШ № 1. Змагання проводилися в одне коло, у якому зіграно 15 турів. Учасниками змагань у цьому сезоні було 16 команд юних футболістів з обласного центру, районів та об’єднаних територіальних  громад області.
Впродовж чемпіонату красилівчани поступилися на полі лише у двох турах, забили у ворота суперників найбільшу кількість м’ячів серед усіх команд-учасниць – 144 голи, та пропустили найменшу кількість у власні – 28 м’ячів.  
За результатами зіграних матчів, наші футболісти вибороли почесне друге призове місце та нагороджені кубком, медалями, грамотами та пам’ятними призами. Кращим гравцем та бомбардиром чемпіонату області колегією суддів визнано вихованця Красилівської ДЮСШ Дмитра Стрільчука, який відправив у сітку воріт суперника 64 голи.
Вітаємо!





Немає коментарів:

Дописати коментар