субота, 23 березня 2019 р.

Корпорація "Оболонь"розпродує активи на Хмельниччині для родини Герегів

      Акціонерне товариство "Оболонь" рапортує про збитковість. Зокрема, в 2018 році "Оболонь" понесла 176,9 млн грн. чистого збитку проти 288,8 млн грн чистого прибутку роком раніше. Її активи за минулий рік скоротилися на 9% ,- до 5,2 млрд грн.
     У звязку з цим, корпорація прийняла рішення продати частину своїх активів в Хмельницькій області.  Покупець-  "Агрохолдинг 2012", який належить власникам гіпермаркету  "Епіцентр-К" та "Нова лінія"" Галині та Олександру Герегам .
      Дозвіл на продаж вже отримано від Антимонопольного комітету України на придбання активів у вигляді цілісного майнового комплексу - заготівельно-перевалочну базу, що належить приватному акціонерному товариству" Оболонь "(Київ) і знаходиться за адресою: Хмельницька область, Чемеровецький район, селище Закупне, вулиця Станційна, 10 ".
     Також надано дозвіл на покупку цілісного майнового комплексу - "Закупненський комбікормовий завод", який належить приватному акціонерному товариству "Оболонь" і знаходиться за адресою: Хмельницька область, Чемеровецький район, селище Закупне, вулиця Призаводская, 30.
     Також "Агрохолдинг 2012" отримав дозвіл на придбання частки в статутному капіталі ТОВ "Агрофірма імені В. Д. Слободяна" (село Іванківці, Городоцький район, Хмельницька область), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства.




Немає коментарів:

Дописати коментар