субота, 2 березня 2019 р.

Розкладним ножем поранено красилівчанина,його госпіталізовано

1.03.2019 в одному із сіл Красилівщини 39-річний  чоловік в стані алкогольного сп*яніння зайшов до своєї колишньої дружини. Між ним та теперішнім чоловіком жінки виник конфлікт, в ході якого зловмисник схопив розкладного ножа і декілька разів вдарив потерпілого в тулуб. Один удар в черевну порожнину виявився проникаючим. Чоловіка терміново госпіталізували до районної лікарні.
Тим часом зловмисник втік з місця події. Поліцейські, які виїхали на виклик, розшукали його в центрі села. Спочатку зловмисник заперечував свою причетність до вчинення злочину, але покази свідків та численні докази говорили про інше, тож він зізнався у скоєному і показав, куди викинув знаряддя злочину.
             

Нападника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Наразі вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру та обрання йому запобіжного заходу.


               За даними відділу поліції Хмельницької області

Немає коментарів:

Дописати коментар